Zoes Hotel Grekland Rhodos Faliraki
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Zoes Hotel

Grekland / Rhodos
Ladiko, Faliraki 851 03, Rhodos
Se karta

Zoes Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Restaurang – Frukost inkl. – Litet fitnessrum
Strand 950 m – Falikari Centrum 2 km

Hotell beskrivning

Zoes Hotel är ett mysigt 3-stjärnigt hotell i utkanten av Faliraki. Hotellet är omgivet av en lummig trädgård och de vackra omgivningarna inbjuder till en avkopplande semester. Zoes Hotel är familjeägt och har många stamgäster och det kan vi förstå, för värdfamiljen är välkomnande och gör allt de kan för att deras gäster ska ha en bra semester.

 

Hotellet erbjuder ett bra poolområde med pool, solstolar och parasoller, samt en snackbar. Här kan du koppla av i skuggan med en uppfriskande drink eller ta ett svalkande dopp i poolen. Zoes Hotel ligger bara 15 minuters promenad från den vackra stranden Ladiko, där du kan njuta av det kristallklara havet. Om du är äventyrlig finns det även stora möjligheter att delta i olika typer av vattensportaktiviteter (mot avgift).

 

I Faliraki hittar du en mängd mysiga restauranger, butiker och barer. Stadens nattliv är det perfekta stället att festa fram till den ljusa morgonen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var medveten om att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att hotellet ligger nära en huvudväg och att trafikbuller därför kan förekomma.

Rums information

Standardrum

Modernt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Suite rum - OBS! Endast vuxna

Modernt inredda rum för 2 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, vattenkokare, minikyl, luftkonditionering, kassafack och terrass med direkt tillgång till pool. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Zoes Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat