Yeni Acun Apart Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Yeni Acun Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

På Yeni Acun Apart trivs alla som vill bo nära stranden och ända ha närhet till Alanyas livliga centrum. I lägenheter med pentry väljer du om du vill laga enklare rätter själv eller prova hotellets trevliga restaurang.

 

Vid det mysiga poolområdet finns pool, barnpool, solstolar och parasoll och från baren serveras svalkande drycker. En kort promenad från hotellet ligger den populära Kleopatrastranden där du kan spendera långa dagar i solen eller i skuggan under ett parasoll varvat med svalkande dopp i Medelhavet.I området runt hotellet finns en stormarknad och en del restauranger och butiker. För ett större utbud kan du promenera längs den vackra strandpromenaden eller ta lokalbussen till Alanya centrum.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Observera att byggbuller från närliggande byggnader kommer att förekomma under perioden 1 december 2023 till 1 juni 2024.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.


Rums information

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda tvårumslägenheter för 4 vuxna och med möjlighet för en extrabädd för 1 barn. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrummet har duschkabin, toalett och hårtork. 

Kassafack i receptionen.

 

Trerumslägenhet

Enkelt inredda trerumslägenheter för 6 vuxna och med möjlighet för en extrabädd för 1 barn. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrummet har duschkabin, toalett och hårtork. 

Kassafack i receptionen.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 8 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Restaurang Bar Gratis internet
Avstånd till Kleopatrastranden 150 m Alanya centrum 1,5 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum