Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Xoria Deluxe Resort Hotel

Turkiet / Antalya-området
Payallar Mah. D-400 KaraYolu Üzeri No:78, 07475
Se karta

Xoria Deluxe Resort Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool - Barnpool - Vattenrutschbanor  - Bar - Restaurang 
Gratis internet - Fitness - Privat strand 
Lokalt centrum 2 km. - Alanya centrum 15 km.
Hotell beskrivning

Xoria Deluxe Hotel ett nyare 5-stjärnigt Ultra All Inclusive hotell som ligger 2 km från Konakli, och ca. 15 km från Alanya. Hotellet består av en huvudbyggnad och en annexbyggnad och har ett stort poolområde med pooler för både barn och vuxna, inklusive en med vattenrutschbanor och en barnpool. Från hotellets område finns tillgång till stranden via en tunnel

 
Om ni vill skämma bort er på semestern har ni möjligheten att ta del av hotellets egna spa-center med turkiskt bad, sauna, inomhuspool och massage (alla behandlingar är mot en avgift). Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning for både barn och vuxna i högsäsongen. Vill du hålla formen även under semestern erbjuder hotellet tillgång till deras fitnesscenter. Det finns även vattensportsaktiviteter som ni kan ta del av på stranden mot en extra avgift. 

Trafikbuller från huvudvägen kan förekomma i hotellets gemensamma områden och i rum med pool och havsutsikt. 

Konakli är en  en mindre stad med ett bra utbud av butiker och restauranger. Om ni vill uppleva Alanya centrum, kan man enkelt ta bussen. 


Gratis trådlös internetuppkoppling på hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum:

Elegant inredda rum till max 3 personer och med möjligheten till en extrabädd för ett barn under 12 år. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), kassafack och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön. Var uppmärksam på att utrymmet är trångt vid 4 personer. 


Standardrum i annexbyggnad :

Elegant inredda rum till max 3 personer och med möjligheten till en extrabädd för ett barn under 12 år. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), kassafack och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön. Var uppmärksam på att utrymmet är trångt vid 4 personer. 

Stort standardrum:

Elegant inredda rum till max 4 vuxna och med möjligheten till en extrabädd för ett barn under 12 år.  Alla rum innehåller en dubbelsäng och två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), kassafack och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön.
 
Familjerum:
Elegant inredda rum i 2 våningar till max 4 vuxna och 2 barn. Alla rum innehåller ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt ett rum med två enkelsängar och bäddsoffa, 2 X TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), kassafack och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept
Ultra All Inclusve
Frukost:07:00 - 10:00
Sen frukost:10:00 - 10:30
Lunch:12:30 - 14:00
Middag:19:00 - 21:00
Pool Snack:12:00 - 16:00
Beach Snack:11:00 - 16:00
Patisserie:11:00 - 18:00
Midnattssoppa:00:00 - 01:00
 
Pool Bar:10:00 - 18:00
Aqua Bar:10:00 - 17:00
Lobby Bar:10:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Disco:00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurang:19:00 - 21:00 - En måltid ingår. Glöm inte att reservera!
 
Importerad alkohol, drycker som serveras i flaska, färskpressat fruktjuice, behandlingar på spa-centret, motoriserade vattensportsaktiviteter och några andra faciliteter är ej inkl. i All Inclusive konceptet.

Strandhanddukar lånas ut mot en deposition.

Alkohol serveras ej till gäster som är under 18 år.

Buller kan förekomma från hotellets aktiviteter och underhållning.

Utomhusrestauranger, barer, swimmingpools och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen, och när vädret inte tillåter det inom en viss tid. Öppettiderna kan ändras, utan att Turkietresor blir informerade om det.

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kan vara begränsade under lågsäsongen.

Xoria Deluxe Resort Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat