Villa Sun Flower Apart Hotel - Populärt hotell centralt i Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Villa Sun Flower Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Se karta

Villa Sun Flower Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Bar Internet (mot avgift) 
Avstånd till Kleopatrastranden 700 m. Alanya centrum 500 m

Hotell beskrivning

Välj mellan lägenhet eller hotellrum på detta härliga familjehotell


Populära Villa Sun Flower Apart Hotel är beläget centralt i Alanya och består av tre byggnader. Här trivs hela familjen och du har möjlighet att välja om du vill bo i lägenhet med eget kök eller hotellrum.

 

Det härliga poolområdet bjuder in till både skön avkoppling och svalkande dopp. Här finns två pooler och en separat barnpool för de yngsta gästerna. Mellan doppen kan barnen även roa sig på lekplatsen. Blir ni sugna på något gott serverar poolbaren svalkande drycker. Njut av ett besök i hotellets spa-center som erbjuder turkiskt bad, massage och behandlingar mot avgift. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan.

 

Vill ni utforska området kan ni gå till ”25-metersgatan” på några minuter. Här finns ett stort utbud av butiker och lokala restauranger. Basarområdet och hamnen ligger också en kort promenad från hotellet.  

  

Trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen mot en avgift. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum - Annex

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Suiterum

Trevliga rum för 4 personer med två sovrum med vardera en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Suiterum - Annex

Äldre men trevliga rum för 4 personer med två sovrum med vardera en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Frukost : 08:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 och 14:30 - 16:30
Kaffe och kaka : 17:00 - 18:00
Glass : 12:30 - 14:30 och 16:30 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00


Övrig information

Under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus till stranden några gånger om dagen. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                      Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Villa Sun Flower Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat