Viking Suite Hotel Turkiet Antalya-området Kemer
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Viking Suite Hotel

Turkiet / Antalya-området
Atatürk cad. No:56, 07980 KEMER-ANTALYA
Se karta

Viking Suite Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Bar Restaurang
Gratis internet (lobby) Centrum 500 m Strand 800 m

Hotell beskrivning

Lägenhetshotell med perfekt läge

 

Viking Suite Hotel är ett bra lägenhetshotell med ett centralt läge i den mysiga semesterorten Kemer. Hotellet är mycket populärt bland skandinaver och hit återvänder gäster år efter år.

 

Här är ett litet men mysigt poolområde med solterrass och en pool med integrerad sektion för de yngsta barnen. Under perioden 15 juni till 15 augusti är miniklubben för barn i åldern 4-12 öppen. Vuxna kan njuta av ett besök i det lilla SPA-centret som erbjuder jacuzzi och massage.

 

Vistelsen är med All Inclusive, men i alla lägenheter finns det också ett litet pentry, så att du själv kan laga lättare måltider. Under högsäsong erbjuder hotellet levande musikunderhållning en gång i veckan.

 

I området runt hotellet hittar du butiker, restauranger och stormarknader. Den mysiga Moonlight Beach ligger ca. 800 m från hotellet och gratis transferservice erbjuds några gånger om dagen under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns i lobbyn. Var dock medveten om att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Snyggt inredda tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna inkluderar tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, mikrovågsugn, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), trådlöst internet (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Stort rum

Snyggt inredda tvårumslägenheter för 3 vuxna och 1 barn. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna inkluderar tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, mikrovågsugn, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), trådlöst internet (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

15:00 – 17:00

Kaffe, te och kaka

17:00 – 18:00

Middag

19:30 – 21:30

 

Bar

10:00 – 23:00


Övrig information

Kassafack mot avgift. Trådlöst internet på rummet mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad
Kassafack:                                            ca. 2 Euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Trådlöst internet i rummet:            ca. 5 Euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras

Viking Suite Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat