Viking Star Hotel Turkiet Antalya-området Kemer
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Viking Star Hotel

Turkiet / Antalya-området
Yeni Mh., 489. Sok. No:3, 07980 Kemer/Antalya
Se karta

Viking Star Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Bar
Gratis Internet (lobby) Avstånd till strand 600 m Lokalt centrum 450 m

Hotell beskrivning

Favorithotell i hjärtat av Kemer

 

I den vackra kuststaden Kemer ligger det populära Viking Star Hotel & Spa. Här njuter man av semesterdagarna från tidig morgon till sen kväll, oavsett om man vill uppleva det charmiga Kemer, havet, den fina naturen eller bara koppla av vid poolkanten.


Hotellets härliga poolområde bjuder in till både avkoppling och glada bad. Här kan du läsa en god bok på en solstol i skuggan av ett parasoll eller doppa dig i den svalkande poolen. I poolbaren väljer du din favoritdrink bland de läskande drycker som serveras. De allra yngsta kan plaska och busa i den lilla barnpoolen. Här erbjuds också underhållning av hotellets aktivitetsteam under dagen. På kvällen blir det en stämningsfull plats för middag, minidisco och underhållning.


Hotellet har en härlig spa-avdelning med turkiskt bad, olika sorters skönhetsbehandlingar och inomhuspool. På hotellet finns även frisör, butiker, fitnessrum, dart, bordtennis, spelrum och biljard mot en avgift. För de yngsta barnen finns även en internationell miniklubb. 


Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Mottagningen kan vara ostabil och långsam och det går inte att till exempel streama film. 

Rums information

Standardrum 2-3 personer

Trevligt inredda rum med möjlighet för en extrabädd. Rummen är inredda med en dubbelsäng och en enkelsäng alternativt en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (fylls upp mot avgift), kassafack och balkong. Badrum med badkar i dusch, toalett samt hårfön. 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

14:30 – 17:00

Kaffe, te och kaka

17:00 – 18:00

Pizza, pide, gözleme

14:30 – 17:00

Glass

16:30 – 17:00

Middag

19:30 – 21:30

 

Picadilly Pub

18:00 – 24:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, dryckesvaror serverat på flaska, färskpressad juice, specialkaffe samt mat och dryck på stranden är ej inkluderat i All Inclusive konceptet. Trådlöst internet på rummet mot avgift. Alkohol serveras ej till personer som är under 18 år. Miniklubben är öppen i perioden 1 maj - 15 oktober, ej skandinavisktalande personal. Underhållning i perioden 1 maj - 15 oktober. Utomhusrestauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängt under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informerats om det.

Service mot kostnad

Kassafack:                    Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Internet på rummet: Ca 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Viking Star Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat