Utopia Resort & Residence Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Utopia Resort & Residence
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

Utopia Resort & Residence är perfekt för alla som uppskattar ett bekvämt Ultra All Inclusive hotell med många faciliteter inom räckhåll. Hotellet ligger i Avsallar, ca 22 km väster om Alanya, och här bor du precis vid stranden.

 

Med flera olika pooler är det enkelt att hitta sin egen favorit. Njut av sköna simturer, ta det lugnt i relax poolen eller ha det kul med barnen i poolen med en mini aquapark. Föredrar du salta bad ligger Medelhavet precis utanför dörren, bara ett par steg från hotellområdet.

 

I spa-centret kan du njuta av en bastu eller turkiskt bad, och det är också möjligt att få en avkopplande massage. Det är också i spa-centret som du hittar inomhuspoolen. Önskar du en aktiv semester erbjuds bland annat yoga, pilates och tennis.

 

Under högsäsong anordnar hotellets underhållningsteam aktiviteter och underhållning. När mörkret faller är det underhållning i form av shower och livemusik. För de yngre barnen anordnas bland annat minidisco, ansiktsmålning och skattjakt. Det finns också en internationell miniklubb för barn i åldrarna 4-12 år och en lekplats.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Swim Up Rum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och terrass med direkt tillgång till pool. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer med två rum. Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Residence

Elegant inredda rum för 4 personer med två sovrum med möjlighet för en extrabädd. Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med en soffgrupp. Rummen innehåller också 2 TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Laguna Snacks

14:00 – 16:00

Yummy Burger - Snacks

11:00 – 21:00

Mezze Restaurant - Snacks

12:00 – 16:00

Café La’Orange Patisserie

10:00 – 00:00

Glass

12:00 – 16:00

Nattmat

00:00 – 03:00

Tidig frukost

03:00 – 07:00

 

Drycker

Lobby Bar

24 timmar

Pool Bar

10:00 – 00:00

Residence Bar

10:00 – 21:00

Laguna Bar

10:00 – 01:00

 

A’la Carte Restauranger – Mot kostnad. Kom ihåg att reservera bord.

Bistro Terrazza

19:00 – 22:00

Mezze Restaurant

19:00 – 22:00

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.


Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kommer att förekomma.

  

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Mini Aquapark Tennisplan Gratis internet
Privat strand 0 m Lokalt centrum 2 km Alanya 22 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum