Sunway Apart - Mindre lägenhetshotell som är väldigt populärt bland skandinaver
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Sunway Apart

Turkiet / Antalya-området
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Se karta

Sunway Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool  Restaurang Bar  Internet (mot avgift) 
Avstånd till Kleopatrastranden 800 m. Alanya centrum 1,5 km. 


Hotell beskrivning

Det mysiga lägenhetshotellet Sunway Apart är ett mindre hotell med ett bra läge i närheten av saluhallen där den populära tisdagsmarknaden hålls och en kort promenad från Kleopatrastranden.

 

Hotellet har ett mysigt poolområde med en pool med en liten vattenrutschbana, barnpool och solstolar och parasoll. Blir ni törstiga eller hungriga finns både en bar och en restaurang där ni också kan köpa frukost.

 

Vill ni ta er till Alanyas livliga centrum kan ni promenera dit eller ta lokalbussen som har en hållplats precis utanför hotellet. I anslutning till hotellet ligger en av områdets mest besökta restauranger, där serveras det inte bara god mat, utan det är också något av en mötesplats för skandinaviska turister, till stor del för att de visar skandinavisk TV. 


Trådlöst internet finns på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vara mycket långsam och ostabil, samt att det inte är möjligt att streama film eller liknande.


Rums information

Tvårumslägenhet 3 personer

Trevliga tvårumslägenheter inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med vissa skandinaviska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot avgift.Trerumslägenhet 5 personer

Trevliga trerumslägenheter inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med vissa skandinaviska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.

Mat / Dryck Koncept

Måltider ingår ej.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                     Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Internet på rummet:                      Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Övrig information

Luftkonditionering, kassafack och internet på rummet mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Sunway Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat