Summerland Hotel Grekland Rhodos Ialyssos
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Summerland Hotel
Hotell beskrivning

Summerland Hotel är ett trevligt 3-stjärnigt vuxenhotell med ett bra läge en kort promenad från stranden i Ixia. Hotellet består av tre byggnader och här trivs alla som vill bo i lugna omgivningar och njuta av lata dagar i solen.

 

Hotellet har ett härligt poolområde i grönskande omgivningar med solstolar och parasoll och poolbaren serverar svalkande drycker. Stranden ligger en kort promenad från hotellet, där du kan njuta av lata dagar i skuggan eller bada i havet. 

 

Vill du ta en paus från sol och bad finns det möjlighet att spela biljard och air hockey (mot kostnad) eller bordtennis.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiorum

Enkla enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, telefon, luftkonditionering (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch och toalett.


Standardrum

Enkla rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (extra avgift), telefon, minikylskåp och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffor, telefon, luftkonditionering (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch och toalett.

 

Kassafack finns att hyra i receptionen.

Måltider

Inga måltider eller frukost inkluderat. Frukost kan köpas till på hotellet.

 

Frukost

Frukost inkl. kaffe, te och vatten.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell +16 Pool Poolbar Gratis internet  Avstånd till strand 1 km Lokalt centrum 500 m Rhodos stad 7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum