Sofia Apartments Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sofia Apartments
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

Sophia Apartments är ett familjeägt lägenhetshotell, beläget i Kalamaki, ca. 5 km väst om Chania. Det finns inte många faciliteter här, men hotellet är ett bra val för både par och familjer som vill koppla av och njuta av solen på semestern.

 

Här finns ett trevligt poolområde med plats för både avkoppling och sköna simturer. Poolen omges av solstolar och parasoller och poolbaren serverar läskande drycker och enklare rätter. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där ni kan spendera lata dagar i solen varvat med salta bad.  

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiorum

Trevliga enrumslägenheter för högst 2 vuxna och 1 barn. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering (mot avgift), TV, kassafack (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Trevliga trerumslägenheter för 5 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca. 8 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Bar Gratis internet
Avstånd till strand 250 m Lokalt centrum 250 m Chania 5 km  Chania flygplats ca 15 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum