Side Village Hotel Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Side Village Hotel

Turkiet / Antalya-området
Ilıca Mahallesi, Cumhuriyet Bulv. 07600 Manavgat
Se karta

Side Village Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbanor  Privat strand 700 m
Side centrum 5 km Manavgat 5 km

Hotell beskrivning

Charmigt All inclusive-hotell för stora som små

 

Det charmiga hotellet Side Village är beläget i Kumköy, ca 5 km från Sides mysiga centrum. En del av hotellet är renoverat, inklusive rummen, och här finns plats för hela familjen.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde med solterass, pool och barnpool. För den som gillar fart och fläkt finns det också en pool med två vattenrutschbanor. Föredrar du sand och saltvatten ligger hotellets privata strand ca 700 m från hotellet. 

 

Hotellet arrangerar underhållning och aktiviteter för hela familjen flera gånger i veckan. För de minsta resenärerna finns det en lekplats och de äldre kan spela bordtennis och biljard. Här finns också ett härligt spa-center med hamam och bastu. Det finns också möjlighet för en avkopplande massage mot avgift.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Tänk på att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Smakfullt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Smakfullt inredda rum för fyra personer med två separata sovrum och möjlighet till en extrabädd/bäddsoffa. Varje sovrum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks

15:30 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks på stranden

12:30 – 14:30

 

Bar

10:00 – 22:00

Strandbar

10:00 – 16:00Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerade drycker, drycker på flaska, specialkaffe, varm choklad, färskpressad fruktjuice, glass, popcorn och våfflor ingår inte i All Inclusive-konceptet. Andra drycker är inkl. i All Inclusive-konceptet under perioden 10:00 - 22:00. Alla behandlingar i spa-centret mot avgift. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Vattenrutschbanorna är öppna i några timmar varje morgon och eftermiddag. Uteserveringar och barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Side Village Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat