Select Apart Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Select Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kadıpaşa, Sipahiler Cd No:7, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Select Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  BarnpoolBar  Restaurang  Gratis internet i lobby & poolområde
• Kleopatrastranden 1 km  Alanya centrum 1,1 km

Hotell beskrivning

 Ett enkelt lägenhetshotell med bra läge


Select Apart Hotel är ett mysigt lägenhetshotell endast 100 meter från den populära tisdagsbasaren och saluhallen. Här kan du köpa färsk frukt, grönsaker och fisk som du sedan har möjlighet att tillaga i det öppna köket som finns på rummet. Hotellet är ett lite äldre hotell, men väldigt fint och fräscht för sin ålder. Läget är bra och personalen är mycket trevlig, vilket väger upp att det inte finns så mycket faciliteter här.

På hotellet hittar du ett poolområde med pool, barnpool, poolbar och en trevlig restaurang. Alanya centrum och stranden ligger cirka 1 km från hotellet, hit kommer du genom en kort promenad eller att smidigt ta lokalbussen.

Gratis internet finns tillgängligt i receptionen och vid poolområdet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.

Rums information

Studio lägenhet

Hotellets studiolägenheter är enkelt möblerade för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har ett kombinerat sovrum och vardagsrum med ett öppet kök. Antingen har lägenheterna dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, TV , luftkonditionering, kassafack samt ett badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtårk. Alla rum har även en en balkong.

 

Tvårumslägenhet

Hotellets tvårumslägenheter är enkelt möblerade och har två rum för upp till 5 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt en bäddsoffa i ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med ett öppet kök. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, TV, luftkonditionering, kassafack samt ett badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtårk. Alla rum har även en en balkong.

Måltider

Inga måltider ingår. 

Övrig information

Hotellet ligger vid Alanyas största sjukhus, oljud kan därför uppstå. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:             Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                           Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Select Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat