Seaden Valentine Resort & Spa Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Seaden Valentine Resort & Spa

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell Pooler Inomhuspool Spa-avdelning
Gratis internet Avstånd till strand 200 m Side centrum 3 km

Hotell beskrivning

Elegant All Inclusive nära både strand och centrum

 

Seaden Valentine Resort & Spa är ett modernt All Inclusivehotell beläget i den charmiga semesterorten Side. Hotellet har ett bra läge en kort promenad från stranden och i närheten av Side centrum.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med plats för både avkoppling och sköna simturer. Här kan du njuta av solen i någon av solstolarna med favoritdrycken från poolbaren eller ta ett dopp i poolen. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan lata dig under ett parasoll när du inte svalkar dig i Medelhavets vågor. 

 

Vill du unna dig lite extra lyx rekommenderar vi att besöka hotellets härliga spa-avdelning. Vill du hellre ha en aktiv semester anordnar animationsteamet roliga aktiviteter under dagen. När mörkret faller anordnas underhållning med både shower och musik. Här finns också möjlighet att utmana resesällskapet på bland annat boccia, bordtennis eller biljard.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Ekonomirum 2 personer

Snygga och moderna rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

 

Standardrum 2 personer

Snygga och moderna rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

 

Swim Up Rum 2 personer

Snygga och moderna rum med en dubbelsäng. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och terass med två solsängar och parasoll. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork. Rummen har direkt tillgång till pool.

 

Suite 2 personer

Snygga och moderna rum med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong med två solsängar och parasoll. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

Observera att det inte är någon dörr mellan sovrum och vardagsrum.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Patisserie

10:00 – 18:00

Snack Restaurant

12:00 – 15:30

Gözleme House (turkiska pannkakor)

11:00 – 15:30

Midnattssnack

23:00 – 00:00

Glass

11:00 – 12:00

Glass & Våfflor

15:30 – 17:00

 

Tre á la carterestauranger; ottomanska, italienska och asiatiska rätter. Ett besök på en av dessa ingår/vecka. Reservation krävs.

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

24 timmar

Snack Bar

10:00 – 17:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

Övrig information

Kassafack mot avgift. Aktiviteter och underhållning (som shower, tävlingar och levande musik m.m.) dag- och kvällstid sex dagar i veckan. Inomhuspool som är uppvärmd i början och slutet av säsongen. Alla behandlingar samt massage i spa-centret mot extra kostnad. Utvald importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, vattensporter, bowling, biljard och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer och andra aktiviteter - inklusive pooler kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen. Observera att detta är ett vuxenhotell.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt til hotellet.

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Seaden Valentine Resort & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat