Sandy Suites Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sandy Suites
TrustYou Tooltip Text
Galatas 731 00
Hotell beskrivning

 Trevligt lägenhetshotell en kort promenad från stranden

 

Mysiga Sandy Suites är ett enklare lägenhetshotell beläget i Kalamaki. Här trivs alla som bo nära stranden och inte allt för långt från Chanias mysiga centrum. Börja morgonen med en mysig frukost på balkongen och njut av dagens första solstrålar.

 

Vid hotellets trevliga poolområde kan du slå dig ner på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett dopp i den svalkande poolen.  Här kan du njuta av en kall dryck eller äta en enklare måltid från snackbaren. En kort promenad tar dig till stranden där du kan njuta av solen och salta bad. 

 

En kort promenad från hotellet ligger det flera traditionella tavernor, mysiga restauranger och små butiker. Lockar Chania är det enkelt att ta sig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna områden. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Observera att hotellet ligger på toppen av en kulle ca 200 m från strandvägen. Har du bokat transfer genom oss är avlämnings- och upphämtningsstället vid strandvägen.

Rums information

Studiolägenhet

Trevligt inredda enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett. Observera att vissa studios inte har balkong eller terrass.


Superior Studiolägenhet

Trevligt inredda enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett. Observera att vissa studios inte har balkong eller terrass.

 

Tvårumslägenhet

Trevligt inredda tvårumslägenheter för högst 3 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering (mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

 

Superiorrum

Trevligt inredda, lite större tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffor, luftkonditionering (mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

Måltider
Inga måltider ingår.
Service mot kostnad

Luftkonditionering:  Ca 10 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

Övrig information

Luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lägenhetshotell Pool Barnpool Gratis internet på allmänna områden
Strand 1 km Lokalt centrum (Kalamaki) 150 m Chania 4 km  Chania flygplats ca 25 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum