Rubi Platinum Hotel - Ett orientaliskt palats för en drömsemester
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Rubi Platinum Hotel
TrustYou Tooltip Text
OKURCALAR - ALANYA
Hotell beskrivning

Rubi Platinum Hotel är ett stort och inbjudande 5-stjärnigt lyxhotell med ett bra läge precis vid stranden i Avsallar. Hotellet är uppbyggt som ett orientaliskt palats och med pool och vattenrutschbanor, privat strand och badbrygga finns allt för att hela familjen ska få en minnesvärd semester.

 

Hotellet har ett stort poolområde med två pooler och gillar du fart och fläkt har en av poolerna vattenrutschbanor. För de yngsta gästerna finns en barnpool att leka och plaska i. Om du föredrar sand och saltvatten kan du enkelt använda hotellets egen strand, som ligger i en liten vik. Här finns också möjlighet att hyra en privat paviljong för dagen eller njuta av solen på badbryggan.

 

Unna dig ett besök i hotellets härliga SPA-center som bland annat erbjuder turkiskt bad, bastu, snörum, inomhuspool och en rad olika behandlingar. För den aktiva resenären finns möjlighet att bland annat dansa zumba, pilates eller spela beachvolley. När kvällen faller ger animationsteamet underhållning i form av shower med dans och musik. I miniklubben kan alla barn i åldrarna 4-12 år delta i roliga aktiviteter.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Rums information

Deluxerum

Snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, kassafack, minibar, te och kaffe, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, kassafack, minibar, te och kaffe, luftkonditionering, jacuzzi och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

 

Junior Svit

Snyggt inredda rum för max 3 vuxna och 1 barn. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng, en bäddfötålj, TV, kassafack, minibar, te och kaffe, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.


Superior Svit

Snyggt inredda rum för 4 personer. Alla rum har två sovrum som innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum, två TV-apparater, två kassafack, minibar, te och kaffe, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

 

Villa Svit

Snyggt inredda rum för max 4 vuxna och 1 barn. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar och ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar och en extrabädd, två TV-apparater, två kassafack, två minibarer, te och kaffe, luftkonditionering och balkong. Två badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

 

King Svit

Snyggt inredda rum för 5 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar och ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar och en extrabädd, två TV-apparater, två kassafack, två minibarer, te och kaffe, luftkonditionering och terrass med solstolar, parasoll och jacuzzi. Två badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

 

Platinum Villa Svit

Snyggt inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar och ett sovrum med en dubbelsäng/två enkelsängar, ett vardagsrum med en soffgrupp, två TV-apparater, två kassafack, två minibarer, te och kaffe, luftkonditionering och terrass med jacuzzi. Två badrum med dusch, toalett och hårtork. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patiesserie de Tulipe

10:00 – 00:00

Gözleme (turkiska pannkakor)

10:00 – 16:00

Köttbullar och bröd

17:00 – 18:00

Nattmat

00:00 – 03:00

Tidig frukost

03:00 – 07:00

 

Dryck

 

Cetrus Bar (Lobby)

24 timmar

Beach Bar

10:00 – 18:00

Flexilis Bar

10:00 – 19:00

Papaya Beach Bar

10:00 – 00:00

Ficus Show Center

21:00 – 23:00

The Club (Disco)

00:00 – 02:00

 

A’la Carte Restauranger – Mot betalning. Glöm ej att reservera bord!

 

The Red Lounge - Internationell

19:00 – 22:00

Bistro Terazza - Italiensk

19:00 – 22:00

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Uteserveringar, barer, pooler, strand (inklusive badbryggan) och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.


Hög musik från hotellets underhållningsteam och discobar kommer att förekomma.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool  Vattenrutschbanor Ultra All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 0 m. Lokalt centrum 2 km. Alanya Centrum 27 km.

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum