Royalisa Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Royalisa Hotel

Turkiet / Antalya-området
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Se karta

Royalisa Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  Barnpool  2 vattenrutschbanor  All Inclusive
 Strand 150 m Alanya centrum 2 km

Hotell beskrivning

Familjevänligt hotell med All Inclusive

 

Royalisa är ett familjevänligt all inclusivehotell beläget i utkanten av Alanya centrum. Här trivs både stora och små som vill bo bekvämt i närheten av stranden. Här kan du lämna vardagsstressen hemma och njuta till fullo av semestern.

 

Hotellet har ett härligt poolområde som erbjuder både avkoppling, sköna simturer och plask och lek. Här kan ni spendera lata dagar i skuggan under ett parasoll eller njuta av svalkande dopp i poolen. Här finns också två vattenrutschbanor för den som föredrar fart och fläkt. För de allra yngsta finns en separat barnpool att plaska i. En kort promenad från hotellet ligger den härliga sandstranden där ni kan spendera långa dagar i solen med salta bad och lek i vattenbrynet.


Hotellet har ett härligt spa-center med hamam, bastu och massage om ni vill skämma bort er själva lite extra. Här finns också ett fitnessrum om du vill hålla igång även under semestern. Tillgång till spa-centret är mot en avgift. Hotellet arrangerar även underhållning ett par kvällar i veckan.

I området runt hotellet finns ett bra urval av butiker och restauranger. Alanya centrum ligger 2 km från hotellet och vill ni promenera dit kan ni gå längs den vackra strandpromenaden. Det är också lätt att ta lokalbussen som har en hållplats ca. 100 m från hotellet.

Trådlöst internet finns tillgängligt vid poolen och på rummen mot en avgift. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer
Snyggt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikyl och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum 4 personer
Snyggt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikyl och balkong. Badrum med dusch eller badkar, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te och kaka

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Vattenrutschbanorna är öppna mellan 14:00-16:00. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, terrassbar, A'la carte-restaurang, cocktails och importerade drycker ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Pool, vattenrutschbanor, utomhusrestaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Royalisa Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat