Royal Garden Beach Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Royal Garden Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Çarşı, Güçoğlu Sokak 5/A, 07490 Alanya/Antalya
Hotell beskrivning

 5-stjärnigt resort med direkt tillgång till privat strand

 

Royal Garden Beach är ett härligt Ultra All Inclusive-hotell med internationell atmosfär som passar alla som vill bo på en större resort. Här trivs hela familjen och hotellet är ett paradis för alla som gillar att bada.

 

Hotellet har pooler för både stora och små. Här kan man lata sig på en solstol, ta ett svalkande dopp i poolen eller susa ner för en vattenrutschbana. Här har du också direkt tillgång till hotellets privata strand där du kan lata dig på en solstol under ett parasoll eller njuta av salta bad.
 

Unna dig något extra och besök hotellets härliga spa-avdelning där du kan njuta av en massage eller skrubbas i det turkiska badet. Önskar du en aktiv semester har hotellet ett gym. Hotellets animationsteam erbjuder också aktiviteter och underhållning för hela familjen på både dag och kvällstid. De minsta barnen kan träffa vänner i den internationella miniklubben eller på lekplatsen.
 

Hotellet består av två huvudbyggnader och en sidobyggnad. Observera att du måste korsa en mindre väg för att komma från sidobyggnaden till huvudbyggnaden.

Konakli är en liten semesterstad med en del butiker och restauranger. Om du vill uppleva den populära semesterstaden Alanya kan du enkelt ta bussen hit.

Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och patisseriet, samt på hotellets andra områden mot en avgift. Observera dock att anslutningen ofta är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum
Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 

Premium Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 

Familjerum Huvudbyggnad

Elegant inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Sidobyggnad
Trevliga rum med äldre inredning rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Frukost

07:00 - 10:00

Lunch

12:30 - 14:00 

 Middag

19:00 - 21:00

 Midnatts Snack

23:00 - 07:00

Snack Bar

10:00 - 17:00

 Turkiska pannkakor

11:00 - 16:30

 Patisserie

11:00 - 17:00 A'la Carte - En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord! (1. maj – 31. oktober)

 

 La Pergola - Italiensk

 19:00 - 21:00

 Lagos – Fisk och skaldjur

 19:00 - 21:00

 Sakura - Kinesisk

 19:00 - 21:00

 Anatolian - Turkisk 

 19:00 - 21:00Barer

 

Lobby Bar

 10:00 - 24:00

Pool Bar

 10:00 - 24:00

Beach Bar

 22:30 - 00:30

 Disco Bar

 22:30 – 24:00

 Night Bar

 00:00 – 07:00


Övrig information

Utvalt importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, alla behandlingar i spa-centret, motoriserade vattensporter och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Vattenparken med vattenrutschbanor är öppen mellan 10-12 och 15-17, från 1 maj till 31 oktober. Strandhanddukar tillhandahålls för en deposition. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Buller från hotellets disco-bar och aktiviteter / underhållning kan förekomma. Utomhusrestauranger, barer, simbassänger och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Vattenrutschbanor Barer Restaurang Internet
Privat strand 0 m Konakli 500 m Alanya centrum 14 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum