Rethymno Mare Hotel Grekland Kreta Rethymno
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Rethymno Mare Hotel
TrustYou Tooltip Text
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotell beskrivning

 All Inclusive hotell för hela familjen 

 

På Rethymno Mare Hotel finns faciliteter för både stora och små och hotellet är av god standard. Starta dagen med en god frukost innan ni ger er ut för att se vad byn Skaleta har att erbjuda.

 

Hotellet är ett paradis för alla som gillar att bada. Här finns en härlig solterass med pool och en separat pool med vattenrutschbanor. För de yngsta gästerna finns en barnpool med vattenrutschbanor. Härifrån har ni direkt tillgång till stranden där ni som hotellets gäster fritt kan använda solstolar och parasoll. Om ni väljer att bo i en familjesvit med privat pool har ni direkt tillgång till er egen pool från terrassen.

 

Vill ni unna er något extra lyxigt har hotellet en spa-avdelning med behandlingar mot avgift. För den aktiva resenären finns en tennisbana, beachvolleyboll och aktiviteter och underhållning både dag och kväll. För de yngre barnen mellan 4-12 år finns en internationell miniklubb med en lekplats.

 

Den lilla byn Skaleta har ett bra urval av restauranger och tavernor samt barer och butiker.Vill ni hellre besöka Rethymnon kan ni ta lokalbussen dit som stannar precis utanför hotellet.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Superiorrum 2 personer

Fina rum för med möjlighet till en extrasäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (fylls upp på begäran och mot en avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum 2 personer

Fina rum med möjlighet till en extrasäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (fylls upp på begäran och mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med jacuzzi, toalett och hårtork.

 

Familjesvit 4 personer

Fina rum bestående av två sovrum, var och en innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (fylls upp på begäran och mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.


Familjesvit med delad pool 4 personer

Fina rum bestående av två sovrum, ett med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett med en våningssäng. Dessutom har rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (fylls upp på begäran mot avgift), vattenkokare och terrass med tillgång till en delad pool. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Familjesvit med privat pool 4 personer

Fina rum bestående av två sovrum, var och en innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (fylls upp på begäran mot avgift), vattenkokare och terrass med tillgång till liten pool. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Apollo Pool Bar – Snacks

10:00 – 18:00

Poseidon Pool Bar – Snacks

11:00 – 18:00

Anemos Beach Bar – Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

 

 

A’la Carte Restaurang – Reservation krävs. Öppen maj – oktober.

 

Jasmine – Kretensisk mat                19:00 – 22:00

 

Barer

 

Aphrodite Lobby Bar

16:30 – 24:00

Poseidon Pool Bar

11:00 – 23:00

Jasmine Pool Bar

10:00 – 18:00

Anemos Beach Bar

10:00 – 18:00


Övrig information

Hotellet ligger på en sluttningoch här finns många trappor. Tillgång till stranden via en tunnel / hiss. Observera att de flesta faciliteter delas med grannhotellet Rethymno Mare Royal. Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Buller och hög musik i samband med aktiviteter och underhållning kan uppstå. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: ca. 10 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Vattenrutschbanor Många faciliteter All Inclusive
Strand 20 m Skaleta 2 km Rethymnon 11 km Gratis internet på gemensamma områden

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum