Porto Platanias Village Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Porto Platanias Village

Grekland / Kreta
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Se karta

Porto Platanias Village

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool Barnpool Internet
Strand 100 m Platanias Centrum 200 m Chania 12 km

Hotell beskrivning

 Perfekt läge nära stranden och Platanias centrum

 

Familjevänliga Porto Platanias Village är byggt som en liten kretensisk by med små stigar och grönskande trädgårdar och har ett perfekt läge nära både Platanias och stranden.

 

Vid det härliga poolområdet finns det gott om plats för lata dagar och sköna simturer. Här finns en stor pool för svalkande dopp och en barnpool för de allra minsta. När hungern och törsten smyger sig på är det bara att ta sig till restaurangen eller poolbaren.

 

Önskar du fler faciliteter tar du dig till systerhotellet Porto Platanias Beach Resort som ligger på andra sidan vägen. Här finns både inomhuspool och jacuzzi och en härlig spa-avdelning om du vill unna dig något extra. Är ni ute efter en aktiv semester finns här flera pooler, miniklubb och aktiviteter för hela familjen under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen - observera att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att t.ex. streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet max 3 personer

Ljusa och snyggt inredda enrumslägenheter med en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

 

Tvårumslägenhet max 4 personer

Ljusa och snyggt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en kombinerad vardags- och sovrumsdel med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

Mat / Dryck Koncept

Halvpension: Frukost och middag ingår. Drycker ingår inte.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Incheckning sker vid Porto Platanias Beach Resort vid sen ankomst. Visaa faciliteter ligger på systerhotellet Porto Platanias Beach Resort. Internationell miniklubb på systerhotellet. Spa-avdelning på systerhotellet mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Porto Platanias Village Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat