Porto Platanias Village Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Porto Platanias Village
TrustYou Tooltip Text
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotell beskrivning

 Perfekt läge nära stranden och Platanias centrum

 

Porto Platanias Village Resort är ett härligt, familjevänligt lägenhetshotell som består av flera byggnader med tre våningar. Hotellet är byggt som en traditionell kretensisk by med små, pittoreska stigar och små trädgårdar med vackra blommor.

 

Hotellet har ett trevligt, stort poolområde med pool och barnpool och en stor solterrass. Vid poolområdet finns också hotellets restaurang och poolbar. Hotellet har också en mindre vattenpark som består av ett separat poolområde med fyra vattenrutschbanor och en barnpool med små vattenrutschbanor*.

 

För de aktiva resenärerna finns det möjlighet att spela tennis och padel eller träna i gymmet. Alla barn mellan 5-12 år kan roa sig i miniklubben eller på lekplatsen (här talas inte skandinaviska).

 

På systerhotellet Porto Platanias Beach Resort, som ligger på andra sidan vägen, kan du använda gymmet gratis. Det finns också ett spa (mot betalning) med inomhuspool och jacuzzi. Du är också välkommen att använda flera av hotellets andra faciliteter, t.ex. miniklubben och flera pooler. Här arrangerar animationsteamet aktiviteter och underhållning för både unga och gamla under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen - observera att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att t.ex. streama filmer och liknande.

 

Observera att incheckning sker vid Porto Platanias Beach Resort vid sen ankomst.

 

*Inträde till vattenparken mot avgift.

Rums information

Studiolägenhet max 3 personer

Ljusa och snyggt inredda enrumslägenheter med en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

 

Tvårumslägenhet max 4 personer

Ljusa och snyggt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en kombinerad vardags- och sovrumsdel med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

Mat / Dryck Koncept

Halvpension: Frukost och middag ingår. Drycker ingår inte.


Vissa faciliteter är belägna på systerhotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Incheckning sker vid Porto Platanias Beach Resort vid sen ankomst. Vissa faciliteter ligger på systerhotellet Porto Platanias Beach Resort. Internationell miniklubb på systerhotellet. Spa-avdelning på systerhotellet mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool Barnpool Tennis och padelbana Vattenrutschbanor  Internet

Strand 100 m Platanias Centrum 200 m Chania 12 km • Chania flygplats ca 29 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum