Porto Platanias Beach Luxury Selection Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Grekland / Kreta
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Se karta

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool – Barnpool – Internet - Padelbana
Strand 25 m – Platanias centrum 500 m – Chania 10 km
Hotell beskrivning

Porto Platanias Beach Luxury Selection är ett exklusivt val för både par och familjer som vill bo i exklusiva omgivningar, bara ett stenkast från stranden. Hotellet renoverades 2019 och hotellet ser friskt och modernt ut. Som gäst på Porto Platanias Beach Luxury Selection kan du fritt använda faciliteterna på systerhotellen Platanias Beach Resort och Platanias Village Resort, som ligger ca. 10 minuters promenad från hotellet.

 

Här finns ett trevligt poolområde med solterrass, pool och barnpool. Här finns också en bra lekplats.

Frukost och middag serveras i restaurangen med utsikt över havet, och här är det också möjligt att köpa både mellanmål och lunch om du skulle bli hungrig under dagen. Under högsäsong erbjuder hotellets animationsteam underhållning och aktiviteter för både unga och gamla. Mot en avgift kan du skämma bort dig själv i SPA-centret med ett hamam och massage. Hotellet har också ett gym och möjlighet att spela tennis och padel (hyra av banor och utrustning mot en avgift).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn, vid poolen och i rummen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att t.ex. streama filmer och liknande.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Strandhanddukar kan hyras på hotellet.

 

Rums information

Standardrum

Modernt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (tillgodoses på begäran och mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Modernt inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett vardagsrum med en eller två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (tillgodoses på begäran och mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider
Halvpension: Frukost och middag. Drycker ingår inte.
Service mot kostnad

Kassafack: ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Användning av solstolar och parasoller på stranden mot en avgift.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Porto Platanias Beach Luxury Selection Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat