Porto Kalamaki Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Porto Kalamaki Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotell beskrivning

 Charmigt lägenhetshotell med god atmosfär

 

 

Porto Kalamaki är ett charmigt lägenhetshotell beläget i Kalamaki och med gångavstånd till Agia Marina. Njut av en härlig morgonstund på balkongen innan du lägger dig vid poolen eller går på upptäcktsfärd för att se vad Kalamaki har att erbjuda.

 

Hotellet har ett härligt poolområde där du kan tillbringa dagen i en solstol under ett parasoll eller ta ett dopp i poolen. De yngsta gästerna har en egen barnpool att leka och plaska i. Från hotellet kommer du till stranden på några minuter där du kan njuta av lata dagar i skuggan eller svalkande bad i det glittrande havet. 

 

Här finns också en restaurang som serverar enklare rätter och i poolbaren kan du njuta av en kall dryck. Ibland arrangerar hotellet underhållning bestående av musik och dans. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio 2-3 personer

Fint inredda enrumslägenheter med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och vissa har också en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller också TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superior Studio 2 personer

Ljusa och nyrenoverade enrumslägenheter med en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, poolhanddukar, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet max 4 personer

Fint inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en eller två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider
Inga måltider ingår.
Service mot kostnad

Luftkonditionering:   Ca. 7 Euro per dag. (Studio)
Luftkonditionering:   Ca. 9 Euro per dag. (Tvårumslägenhet)
Kassafack:                 Ca. 2,5 Euro per dag.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Luftkonditionering och kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Restaurang Gratis internet
Strand 100 m Chania 4 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum