Pine House Hotel Resort Turkiet Antalya-området Kemer
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Pine House Hotel Resort

Turkiet / Antalya-området
Çamyuva Mah, Turizm Blv. No:9, 07990 Kemer/Antalya
Se karta

Pine House Hotel Resort

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Miniklubb Gratis internet (lobby)
Strand 200 m Kemer 6 km

Hotell beskrivning

 All inclusivehotell bland pinjeträd i mysiga Camyuva

 

Härliga Pine House Hotel är beläget bland frodiga pinjeträd i Camyuva, ca 6 km utanför Kemer. Här finns faciliteter för både stora och små och här får hela familjen en semester att minnas med glädje.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde med solterass, pool och barnpool. För den som gillar fart och fläkt finns det också en pool med en vattenrutschbana. Föredrar du sand och saltvatten ligger hotellets privata strand en kort promenad från hotellet.

 

Vill du unna dig lite extra avkoppling finns en härlig spa-avdelning med hamam, bastu och massage mot avgift. Både dag och kväll arrangerar hotellets animationsteam aktiviteter och underhållning för hela familjen. För de yngsta gästerna mellan 4-11 år finns en internationell miniklubb.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Fina rum med en dubbbelsäng eller två enkelsängar och med möjlighet för en extrasäng för ett barn. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch och hårtork.

 

 

Ekonomirum 2 personer

Fina rum med en dubbbelsäng eller två enkelsängar och med möjlighet för en extrasäng för ett barn. Alla rum är inredda med luftkonditionering, minibar, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch och hårtork. Observera att ekonomirummen inte har någon utsikt.

 

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

12:00 – 16:00

Kaffe och Te

16:30 – 17:30

Middag

19:00 – 21:00

 

Dryck

Poolbar

10:00 – 23:00

Strandbar

10:00 – 18:00

Lobbybar

10:00 – 21:00

 

Övrig information

Utvald, importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift. Strandhanddukar. Miniklubben och vattenrutschbanan har begränsade öppettider. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Hög musik från hotellets underhållnings- och aktivitetsprogram kan förekomma. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Pine House Hotel Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat