Panorama Hotel - Perfekt strandläge & en kort promenad till hamnen
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Panorama Hotel

Turkiet / Antalya-området
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:30, 07400
Se karta

Panorama Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool  Bar Restaurang
Gratis internet  Privat Strand 0 m.  Alanya Centrum 400 m


Hotell beskrivning

Familjevänligt hotell med All Inclusive

 

Populära Panorama Hotel har ett perfekt läge vid östra stranden och en kort promenad från Alanyas livliga centrum. Hotellet består av flera byggnader och en av dom ligger praktiskt taget på stranden. Här hittar ni receptionen, bufférestaurang, en a'la carte restaurang och "Panorama Bar", som har den vackraste utsikten över havet, hamnen och borgen.


Det är enkelt att ta sig mellan hotellets byggnader, använd tunneln som går under vägen för att komma till hotellets andra byggnader. Här finns de flesta av rummen som ligger runt den stora poolen. Här kan ni ta det lungt på en solstol med favoritdrinken från poolbaren eller ta ett svalkande dopp i poolen. Här finns också en barnpool, en stor trädgård och en lekplats.

 

I högsäsong finns en internationell miniklubb för barn mellan 4-12 år. Hotellet har en härlig spa-avdelning om du vill koppla av och unna dig något extra. Vill du hellre vara aktiv är det möjligt att t.ex spela tennis, bordtennis eller biljard eller prova olika vattensporter mot avgift på den privata stranden. Hotellets animationsteam arrangerar under högsäsong roliga aktiviteter och underhållning för hela familjen.

Trådlöst internet finns tillgängligt i rummen och de allmänna utrymmena. Observera att Internetanslutningen kan vara instabil.

Rums information

Standardrum 2 personer

224 snyggt inredda rum. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (innehåller vatten) och kassafack. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Familjerum 4 personer

10 snyggt inredda rum med plats för 4 personer. Rummen består av två rum, varje rum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (som innehåller vatten) och kassafack (mot avgift). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost : 07:00 - 10:00
Sen frukost : 10:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Snacks : 11:30 - 16:30
Kaffe, te och kaka : 16:00 - 17:00
Middag : 18:30 - 21:00
Midnattssoppa : 23:00 - 00:00
 
Pool bar : 10:00 - 00:00
Beach bar : 10:00 - 18:00
Panorama Bar : 17:00 - 00:00
 
En middag i À la carte-restaurangen ingår per person och vistelse. Reservation krävs och måste göras dagen innan.

Övrig information

Strand- och turistområde med genomfartstrafik. Kassafack mot avgift. Miniklubben är öppen mellan juni och september och har ej skandinavisktalande personal. Importerade drycker, färskpressade fruktjuicer och turkiskt kaffe ingår ej i All Inclusive konceptet. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Utomhusrestauranger och barer kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor blir informerade. Under lågsäsong kan det vara så att måltider serveras i portioner. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack: ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Panorama Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat