Oktober Downtown Boutique Hotel Grekland Rhodos Rhodos stad
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Oktober Downtown Boutique Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.


October Downtown Boutique Hotel är ett modernt hotell med ett bra läge mitt i Rhodos stad. Här trivs alla som inte behöver så många faciliteter men vill ha närhet till stranden, restauranger och shopping.

 

Det mysiga poolområdet bjuder in till både avkoppling och sköna simturer. Här kan du koppla av på en solstol under ett parasoll eller ta ett svalkande dopp i poolen. I hotellets restaurang kan du njuta av både grekiska och internationella rätter.

 

Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av svalkande bad i havet eller ta en promenad i vattenbrynet. Blir du hungrig eller törstig finns många restauranger, barer och mysiga tavernor att välja mellan längs med stranden.

 

Observera att hotellet ligger väldigt centralt och ljud från trafiken och omkringliggande restauranger och barer förekommer.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Superiorrum

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering (juni - september), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Lobbybar Gratis internet (lobby)
Avstånd till strand 300 m Rhodos stad 200 m • Rhodos flygplats ca 13 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum