Myrion Beach Resort & Spa Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Myrion Beach Resort & Spa
Gerani 730 14, Chania
Hotell beskrivning

Lyxigt hotell ett stenkast från stranden

 

Precis vid stranden i Gerani ligger det lyxiga hotellet Myrion Beach Resort & Spa. Hotellet passar perfekt för alla som vill bo i vackra omgivningar.

 

Hotellet har en stor pool, en barnpool och för den aktive finns ett  gym och padelbana. Om det är avkoppling som står på programmet rekommenderar vi ett besök på hotellets SPA-avdelning, där du också hittar en uppvärmd inomhuspool (öppen vintertid).

 

Varje morgon anordnar animationsteamet morgongymnastik och tre kvällar i veckan erbjuds underhållning med livemusik. Du kan välja om vistelsen ska vara inklusive frukost eller halvpension.Hotellet har också en lobbybar och en trevlig poolbar som servererar svalkande drycker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil, och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Superiorrum 2 personer

Elegant inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin (kan hyras mot avgift), luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Maisonette rum 3 personer

Elegant inredda rum med två våningar. Alla rum är inredda med loft med dubbelsäng och bottenvåning med TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin (kan hyras mot avgift), luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Vistele inkl. frukost inkl. kaffe, te och vatten.


eller


Halvpension (frukost och middag) 


Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor: 0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:       1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:       3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:       4 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter, inklusive alla behandlingar i SPA -centret och uthyrning av padelutrustningbär mot avgift. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Strandhanddukar kan hyras på hotellet. Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool  Gratis internet  Padelbana Strand 100 m Gerani 1 km Chania 16 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum