Mirage World Hotel Turkiet Marmaris Icmeler
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Mirage World Hotel

Turkiet / Marmaris
Icmeler, Kayabal Cad. 82 Sokak, 48720 Marmaris / Mugla
Se karta

Mirage World Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Vattenrutschbanor -  All Inclusive – Gratis internet
Avstånd till strand 80 m – Marmaris 9 km

Hotell beskrivning

Mirage World är ett härligt familjehotell i Icmeler med faciliteter för både stora och små. Hotellet består av fem byggnader och är ett paradis för barnfamiljer med pool med vattenrutschbanor och aktiviteter. På detta underbara hotell får hela familjen en oförglömlig semester.

 

Hotellet har pooler för både stora och små. Här kan man lata sig på en solstol, ta ett svalkande dopp i poolen eller susa ner för en vattenrutschbana. Icmelers strand ligger en kort promenad från hotellet där ni kan njuta av långa dagar i solen och svalkande bad i det glittrande havet.

 

Unna dig något extra och besök hotellets härliga spa-avdelning där du kan njuta av en massage eller skrubbas i det turkiska badet. Alla barn i åldern 4-12 år kan träffa nya vänner i den internationella miniklubben.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum med jacuzzi

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar, vattenkokare och balkong med jacuzzi. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för max 5 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en dubbel bäddsoffa. Dessutom innehåller rummen TV, telefon, två luftkonditioneringsapparater, kassafack (mot avgift), minibar, vattenkokare och två balkonger. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsoppa

00:00 – 01:00

Snacks

12:00 – 17:00

Kaffe, te och kaka

17:00 – 18:00

 

Drycker

Palm Bar

10:00 – 00:00

White Bar

10:00 – 00:00

Sunset Bar

10:00 – 00:00

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, specialkaffe, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret och vissa faciliteter är inte inkl. i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mirage World Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat