Michell Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Michell Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kestel, Kestel Bld., 07490 Alanya/Antalya
Hotell beskrivning

Michell Hotel är ett exklusivt 5-stjärnigt hotell för vuxna, som öppnade sina dörrar för första gången 2014. Hotellet ligger i Kestelområdet, bara 5 km från Alanya centrum och är en bra utgångspunkt för en semester i lyxiga omgivningar och som också ligger nära Alanyas pulserande stadsliv.
 
Hotellet erbjuder ett bra urval av faciliteter för den kräsna gästen: ett spa-center med turkiskt bad, bastu, massage och gym (alla behandlingar i spa-centret är mot en avgift), två inbjudande poolområden, och inte minst gratis shuttle service till hotellets privata strand, där du som gäst naturligtvis fritt kan använda solstolar och parasoller. Hotellet erbjuder också flera olika aktiviteter för den aktiva såsom tennis, beachvolleyboll, dart och bordtennis.
 
Vistelsen är Ultra All Inclusive, så du behöver inte oroa dig för var du ska inta din nästa måltid. Om du vill fira en speciell bemärkelsedag kan du beställa ett bord i A'la carte-restaurangen. Kvällen kan tillbringas i poolbaren med en fantastisk utsikt över Medelhavet.
 
Hotellet rekommenderas inte för rörelsehindrade då ingången till hotellet är längs en lång, brant kulle. Hotellet accepterar inte gäster under 16 år.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet mot en kostnad. Observera dock att anslutningen är vanligtvis långsam och väldigt instabil, och det går inte att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum:
Elegant inredda rum med möjlighet för en extrabädd (max tre personer). Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, telefon, minibar (innehåller vatten och läsk), luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Handikapprum finns - fråga våra resekonsulter.
 
Svitrum:
Elegant inredda svitrum för fyra personer. Alla rum är inredda med dubbelsäng, två enkelsängar och en bäddsoffa, minibar (innehåller vatten och läsk), TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong eller terrass. Alla rum har balkonger. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive 


Frukost 07:00 - 09:00
 Sen frukost            09:00 - 10:00
 Lunch 12:30 - 14:00
 Middag 19:00 - 21:00

 Snacks 14:30- 17:00
 Snacks (strand) 12:00 - 17:00
 Kaffe, te och kaka 11:30 - 17:00
 Glass 14:00 - 17:00
 Mini-buffé 23:00 - 02:00
 Natt snacks 02:00 - 07:00

 Lobby Bar            10:00 - 00:00
 Pool Bar10:00 - 07:00
 Relax Pool Bar*10:00 - 18:00
 Strand Bar10:00 - 18:00

 

A’la carte – En måltid inkl. – glöm inte att boka bord!

 

A’la Carte                                               19:00 – 21:00 


Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Uthyrning av paviljonger på stranden, uthyrning av tennisutrustning och alla vattensportaktiviteter är mot avgift.

Hotellet serverar inte alkohol till personer under 18 år.
 
Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.
 
Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Restaurang - Bar - Internet mot kostnad 

Privat strand 400 m. - Alanya centrum 4 km


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum