Maleme Mare Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Maleme Mare Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pooler Barnpool All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 20 m Lokalt centrum 200 m Platanias 5 km

Hotell beskrivning

Maleme Mare Hotel är beläget i den lilla, mysiga semesterorten Maleme, med en vacker utsikt över havet och bergen. Här trivs alla som vill ha en avkopplande semester i ett lugnt tempo. Hotellet ligger en kort promenad från stranden och i närheten av Maleme centrum.

 

Hotellet har två härliga poolområden som lockar till både avkoppling och svalkande bad. Här finns också solstolar, parasoll och en barnpool. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av sol och salta bad.

 

Vistelsen på Maleme Mare är med All Inclusive och rätterna tillagas med grönsaker och kryddor från den egna trädgården. Dessutom producerar hotellet sin egen olivolja.

 

Gratis trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Executive standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrasäng. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenhet

Snyggt inredda lägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Executive lägenhet

Snyggt inredda lägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork. Executive lägenheterna har en lyxigare inredning än de vanliga lägenheterna.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

13:00 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 18:00

Bar

10:30 – 22:30

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, coktails och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

   

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.


Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Maleme Mare Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat