Kleopatra Tuna Apart - Enkelt lägenhetshotell vid Kleopatrastranden
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kleopatra Tuna Apart

Turkiet / Antalya-området
Saray Mah.Atatürk Cad.Dinek Sokak No: 4
Se karta

Kleopatra Tuna Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Bar Restaurang
Gratis internet (lobby) Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. Centrum 2 km

Hotell beskrivning

Populärt lägenhetshotell ett stenkast från Kleopatrastranden


På Kleopatra Tuna trivs alla som vill bo nära stranden och med gångavstånd till Alanyas livliga centrum. I lägenheter med pentry väljer du om du vill laga enklare rätter själv eller prova hotellets restaurang. Starta dagen med en frukost på balkongen innan ni ger er ut för att upptäcka allt vad Alanya har att erbjuda.

 

Det mysiga poolområdet är en populär samlingsplats för trevligt umgänge eller en stunds avkoppling. Här finns pool, barnpool, solstolar och parasoll och från baren serveras svalkande drycker. Ett stenkast från hotellet ligger den populära Kleopatrastranden där ni kan spendera långa dagar i solen eller i skuggan under ett parasoll varvat med svalkande dopp i Medelhavet.I området runt hotellet finns en stormarknad och en del restauranger och butiker. För ett större utbud kan ni promenera längs den vackra strandpromenaden eller ta en taxi till Alanyas livliga centrum.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Enrumslägenhet (Studio) 2 personer

Enkelt inredda enrumslägenheter med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har pentry med enkla köksredskap, TV, telefon, luftkonditionerin, kassafack och balkong. Badrum med dusch / badkar och toalett.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Enkelt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna innehåller pentry med enkla köksredskap, TV, telefon, luftkonditionering (i sovrummet), kassafack och balkong. Badrum med dusch / badkar och toalett.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Övrig information

Stads- och turistområde med lokal trafik. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Luftkonditionering och kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:               Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kleopatra Tuna Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat