Kleopatra Ramira Hotel - Populärt nyrenoverat hotell nära Alanya centrum
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kleopatra Ramira Hotel

Turkiet / Antalya-området
KIZLARPINARI MAH. İSMET TÜMERDEM SOK. NO:14 - 07400
Se karta

Kleopatra Ramira Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Bar Restaurang Gratis internet 
Avstånd till Kleopatrastranden 1,1 km. Alanya centrum 1,5 km.


Hotell beskrivning

 All Inclusivehotell nära den populära tisdagsmarknaden

 

Kleopatra Ramira Hotel är ett härligt All Inclusivehotell med ett perfekt läge i ett lokalt område nära både Alanya centrum och Kleopatrastranden. Ett stenkast från hotellet ligger den populära tisdagsmarknaden och grönsaksmarknaden.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde som lockar till både svalkande bad och avkoppling. För den som gillar fart och fläkt finns också ett poolområde med vattenrutschbanor. Solterassen har solstolar och parasoll för den som hellre latar sig i skuggan och de yngsta gästerna har en barnpool att plaska och leka i. Hotellet arrangerar gratis busservice till och från Kleopatrastranden ett par gånger om dagen under högsäsong, för den som föredrar sand och saltvatten.

 

Hotellet har också en härlig spa-avdelning, en lekplats för barnen att roa sig på och underhållning både dag och kväll. Vill ni ta er in till Alanyas livliga centrum är det enkelt att ta lokalbussen dit.Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet, men var medveten om att internetuppkopplingen kan vara mycket ostabil.

Rums information

Standardrum 2 personer
75 moderna rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Ekonomirum 2 personer
20 moderna rum inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack och fransk balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Stort rum 4 personer
23 moderna rum inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller två dubbelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Familjerum 4 personer
20 moderna rum bestående av två rum. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller två dubbelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Frukost

:

07:30 - 09:30

Sen frukost

:

09:30 - 10:00

Lunch

:

12:30 - 14:00

Kaffe/te och kaka

:

16:00 - 17:00

Middag

:

18:30 - 20:30

Pool bar

:

10:00 - 00:00

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Färskpressad fruktjuice, glass och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Utomhuspool, restaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad
Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kleopatra Ramira Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat