Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kleopatra Ramira Hotel

Turkiet / Antalya-området
KIZLARPINARI MAH. İSMET TÜMERDEM SOK. NO:14 - 07400
Se karta

Kleopatra Ramira Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet 

Avstånd till Kleopatrastranden 800 m. - Alanya centrum 1,1 km.


Hotell beskrivning

Hotel Kleopatra Ramira (tidigare Vega Star Hotel) är ett nyrenoverat 4-stjärnigt All Inclusive-hotell som ligger i ett lokalt område i Alanya, på gångavstånd från både centrum och den populära Kleopatrastranden.
Du hittar både tisdagsmarknaden och grönsaksmarknaden, som fylls varje dag med färsk frukt, grönsaker och fisk i närheten av hotellet. Hotellet består av totalt 3 byggnader.
Kleopatra Ramira Hotel är ett självklart val för familjer, vuxna och ungdomar som vill bo inom gångavstånd från både stadens centrum och stranden.

Hotellet har två poolområden, varav den ena har en vattenrutschbana och en barnpool. Dessutom arrangerar hotellet gratis busservice till och från Kleopatrastranden ett par gånger om dagen (under högsäsong). Du hittar flera av de lokala stadsbussarna nära hotellet, så att komma till och från centrum är snabbt och enkelt.
 
På hotellet finns det också ett mindre spa-center, en lekplats för de små, samt underhållning under dagen och kvällen.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet, men var medveten om att internetuppkopplingen kan vara mycket ostabil.


Var uppmärksam på att hotellet under perioden 10/6-17/8 har en stor andel yngre gäster

Rums information

Standardrum
75 moderna och nyrenoverade rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Ekonomirum
20 moderna och nyrenoverade rum för två personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och fransk balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Stort rum
23 moderna och nyrenoverade rum för fyra personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller två dubbelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Familjerum
20 moderna och nyrenoverade rum för fyra personer, bestående av två rum. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller två dubbelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Frukost

:

07:30 - 09:30

Sen frukost

:

09:30 - 10:00

Lunch

:

12:30 - 14:00

Kaffe/te och kaka

:

16:00 - 17:00

Middag

:

18:30 - 20:30

Pool bar

:

10:00 - 00:00

 

Färskpressad fruktjuice, glass och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhuspool, restaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad
Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kleopatra Ramira Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat