Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kleopatra Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. No: 194 Alanya / Antalya
Se karta

Kleopatra Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool – Barnpool – Restaurang – Bar
Kleopatrastranden 30 m – Alanya centrum 1 km
Hotell beskrivning

Kleopatra Beach är ett enkelt och trevligt 4-stjärnigt All Inclusive hotell med ett fantastiskt läge vid Kleopatrastranden och med gångavstånd till Alanyas livliga centrum.

 

På Kleopatra Beach finns två poolområden, ett med vattenrutschbana för de som gillar fart och fläkt och ett lite mindre med lugnare stämning. För de minsta resenärerna finns en separat barnpool. I poolbaren serveras svalkande drycker och här finns solstolar och parasoll där du kan slappna av med en god bok. Vill man hellre ta ett dopp i Medelhavet är det bara korsa vägen så kommer ni direkt till den populära Kleopatrastranden.

 

På området finns även ett spacenter med turkiskt bad, bastu och massage (mot avgift.) Det finns även möjlighet att spela bordtennis och biljard (mot avgift). Hotellet arrangerar underhållning några dagar i veckan under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot avgift. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2-3 personer med möjlighet till en extrabädd. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng, minibar (mot avgift), luftkonditionering, telefon, TV, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

Frukost

08:00 – 10:00

Snack

10:00 – 12:30 & 14:00 - 17:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe och kaka

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Poolbar

10:00 – 23:00

 

Färskpressad fruktjuice, specialkaffe, drycker på flaska, cocktails, glass och importerade drycker ingår inte i All Inclusive konceptet. Solstolar, parasoll och All Inclusive på stranden är mot extra kostnad.

Ingen alkoholserevering för personer under 18 år.

Pool, utomhusrestaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kleopatra Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat