Kaila Beach Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Kaila Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Göl mah, Atatürk Blv. No:37, 07400 Alanya/Antalya
Hotell beskrivning

Kaila Beach Hotel är ett modernt 5-stjärnigt hotell med All Inclusive, beläget i den mysiga staden Oba, ca. 3 km från Alanya centrum. Hotellet består av tre byggnader och här finns plats för hela familjen.


Här finns ett bra poolområde med flera pooler - en med tre vattenrutschbanor (öppet några timmar varje morgon och eftermiddag) och en solterrass med solstolar och parasoller. Den härliga stranden ligger nära hotellet - använd bara tunneln under huvudvägen. Här, förutom att njuta av solen och havet, finns det också möjlighet att prova olika typer av vattensporter (mot en avgift).
 
Hotellet har faciliteter för både barn och vuxna: 4-12-åringarna kan träffa nya vänner i miniklubben (här talas inte skandinaviska) eller ha kul på lekplatsen, och de vuxna kan njuta i hotellets spa-center, som erbjuder både hamam, bastu och massage (avgifter tillkommer) och ett gym. Hotellets animationsteam organiserar regelbundet aktiviteter och underhållning för både stora och små på både dagtid och kvällstid. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligen är både instabil långsam och att det inte går att streama filmer etc.


Rums information

Ekonomirum
Smakfullt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, fåtölj, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Observera att ekonomirummen kanske inte har någon utsikt.

 

Standardrum
Smakfullt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, fåtölj, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Handikappvänliga rum finns tillgängliga - fråga vid bokning.


Deluxe Standardrum
Smakfullt inredda rum för 2 personer som ligger i hotellets nya byggnad. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, fåtölj, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.


Familjerum
Smakfullt inredda rum för upp till fyra personer. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, samt TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Deluxe Familjerum
Smakfullt inredda rum för upp till 4 personer som ligger i hotellets nya byggnad. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, samt TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum Dublex
Smakfullt inredda rum för upp till 4 personer med två våningar. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, samt TV, telefon, luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

11:00 – 18:00

Snacks – Strand Bar

12:00 – 16:30

Glass

15:00 – 17:00

Kaffe, te och kaka

11:00 – 16:30

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:30 – 00:00

 

 

A’la Carte – En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord!

 

Dolphin Restaurang        19:00 – 21:30

Atrox Restaurang            19:00 – 21:30                    

 

 

Barer

 

 

Pool Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 23:00

Dolphin Bar

10:00 – 17:00

Imbiss Beach Bar

10:00 – 17:00 Ingen servering av alkohol

 

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, snacks, importerade drycker och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.
 
Strandhanddukar kan hyras mot en deposition.

Hög musik från hotellets (eller grannhotells), underhållning och aktivitetsprogram förekommer.

 
Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

 
Pooler, vattenrutschbana, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack:  Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Vattenrutschbana – Miniklubb – Gratis internet
Avstånd till Östra stranden 50 m – Alanya Centrum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum