Kahya Hotel - Ett populärt resemål för svenskar & danskar
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kahya Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Nergiz Sokak/Güzelyalı Caddesi. No:24, 07400
Se karta

Kahya Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbanor  Restaurang Bar
Gratis internet (lobby) Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. Centrum 500 m


Hotell beskrivning

All Inclusive-hotell beläget i mysiga Damlataş

 

 

Härliga Kahya Hotel är ett hotell av ett lite äldre datum som är mycket populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet har ett perfekt läge mitt i Damlatasområdet och ett stenkast från den populära Kleopatrastranden.

 

Hotellet består av två byggnader som omger det härliga poolområdet. Här väljer ni om ni vill njuta av lata dagar på en solstol eller ett svalkande dopp i poolen, som också har vattenrutschbanor. De yngre gästerna har en barnpool att leka och plaska i. Hotellets animationsteam ordnar roliga aktiviteter under dagen och på kvällen är det underhållning i form av t.ex."Turkisk Afton" med magdans och folkdans.

 

Hotellet har en spa-avdelning med hamam, bastu och massage om du vill unna dig något extra. För den aktiva gästen finns till exempel bordtennis, biljard mot avgift, dart, fotbollsspel och gym. Spelar du tennis är det är det möjligt att hyra tennisbanan som ligger i närheten av hotellet. Barn mellan 4-12 år kan roa sig i den internationella miniklubben


Trådlöst internet finns i lobbyn och i restaurangen. Var dock uppmärksam på att förbindelsen i regel är relativt långsamt och ostabil och att det inte är möjligt att streama film och liknande.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 1 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000

Rums information

Standardrum 2 personer

Enkelt men fint inredda rum med möjlighet till en extrasäng. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar och kassafack. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. Rum med hel- eller delvis havsutsikt kan beställas mot en avgift. 
 
Stort rum 4 personer (2 vuxna och 2 barn)

Enkla men trevligt inredda rum utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar och två extrasängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar och kassafack. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. 

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive Sommar 1 april – 31 oktober

Frukost

07:30 - 10:00

Sen frukost

10:00 - 10:30

Lunch

12:30 - 14:00

Kaffe,te och kaka

15:30 - 16:30

Middag

19:00 - 21:00

Bar

10:00 - 23:00

 

 

All Inclusive Vinter 1 november – 31 mars

Frukost

07:30 - 10:00

Sen frukost

10:00 - 10:30

Lunch

12:30 - 14:00

Kaffe,te och kaka

15:00 - 16:00

Middag

18:00 - 20:00

Bar

10:00 - 24:00

 

Övrig information

Minibar och kassafack mot avgift. Vattenrutschbanorna är öppna ett par timmar varje morgon och eftermiddag, observera att det kan finnas åldersgränser. Importerade drycker, raki, färskpressade fruktjuicer, specialkaffe och glass är inte inkluderat i All Inclusive konceptet. Alla behandlingar i spa-centret mot extra kostnad. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Utomhuspooler, restauranger, barer och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor blir informerade. Miniklubb och animation / underhållning kommer att begränsas utanför högsäsongen. Solstolar och parasoller på stranden mot en extra avgift.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kahya Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat