Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kahya Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Nergiz Sokak/Güzelyalı Caddesi. No:24, 07400
Se karta

Kahya Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenrutschbanor  - Restaurang - Bar

Gratis internet (lobby) - Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. - Centrum 500 m


Hotell beskrivning
Kahya Hotel är ett mysigt hotell med några år på nacken, som under årens lopp har blivit mycket populärt bland danska och svenska gäster. En orsak till detta är hotellets fantastiska läge mitt i det mysiga Damlatas-området och bara 50 meter från den berömda Kleopatrastranden. Vare sig du reser själv, som par för att utforska staden eller som en familj med barn kommer Kahya Hotel vara en idealisk plats för er alla.

Hotellet består av två byggnader som ligger på varsin sida av det mysiga poolområdet. Det finns både en pool med vattenrutschbanor (öppen ett par timmar varje morgon och eftermiddag) och en barnpool. Hotellets underhållningsteam anordnar roliga aktiviteter under dagen och på kvällen kan det vara i form av  t.ex."Turkisk Afton" med magdans och folkdans.

Hotellet har flera faciliteter och aktiviteter, som du som gäst kan njuta av, till exempel. biljard (avgift tillkommer), bordtennis, dart, fotbollsspel, gym, mini-klubb för 4-12 åringar (här talar personalen inte skandinaviska) och ett spa med hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot extra kostnad). Om du spelar tennis, är det möjligt att hyra tennisbanan som ligger i närheten av hotellet.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i restaurangen. Var dock uppmärksam på att förbindelsen i regel är relativt långsamt och ostabil och att det inte är möjligt att streama film och liknande.
Rums information

Standardrum :

Enkelt men snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrasäng. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar , luftkonditionering, TV, telefon, minibar (mot extra avgift) och kassafack (mot extra avgift). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. Rum med hel- eller delvis havsutsikt kan beställas mot en avgift. 
 
Stort rum:
Enkla men trevligt inredda rum med plats för 4 personer (2 vuxna och 2 barn). Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar och två extrasängar , luftkonditionering, TV, telefon, minibar (mot extra avgift) och kassafack (mot en avgift). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. 

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost:07:30 - 10:00
Sen frukost:10:00 - 10:30
Lunch:12:30 - 14:00
Kaffe, te och kaka:15:30 - 16:30
Middag:19:00 - 21:00
Bar:10:00 - 23:00
 
Bra att veta
Importerade drycker, raki, färskpressade fruktjuicer, specialkaffe och glass är inte inkluderat i All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhuspooler, restauranger, barer och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor blir informerade.

Mini Club och animation / underhållning kommer att begränsas utanför högsäsongen. Observera att det kan finnas åldersgränser på vattenrutschbanorna.

Solstolar och parasoller på stranden mot en extra avgift.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kahya Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat