Isla Panorama Holiday Village Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Isla Panorama Holiday Village
Şirinyer Mah. 136 Sk. No.14, 48700 Marmaris
Hotell beskrivning

 Isla Panorama Holiday Village är ett trevligt All Inclusive-hotell bestående av en huvudbyggnad och en anexbyggnad. Här trivs alla som vill bo på ett hotell med närhet till både strand och restauranger och butiker.

 

Hotellet har ett fint poolområde med solterrass, pool, solstolar och parasoll. Det finns också en pool med vattenrutschbanor och en barnpool för de yngre gästerna. Självklart finns det också solstolar och parasoller där du kan njuta av solen eller koppla av i skuggan. En kort promenad från hotellet ligger stranden, där du kan koppla av i solen eller bada i havet.

 

Här finns en trevlig spa-avdelning med bland annat hamam och bastu (mot avgift). Unna dig ett besök i hotellets spa-avdelning som erbjuder turkiskt bad, bastu och behandlingar (mot avgift.) Hotellet anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. Alla barn i åldern 4-12 år kan roa sig i den internationella miniklubben (ej skandinavisktalande personal). För de aktiva resenärerna finns möjlighet att spela tennis (mot avgift), bordtennis, biljard och dart.


Observera att hotellet inte är lämpligt för personer med gångsvårigheter, då hotellet har många trappor.

 

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det kanske inte är möjligt att tex. streama en film.

Rums information

Standardrum Anex

Fint inredda rum i ljusa färger för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller TV, telefon, luftkonditionering, minibar (vatten och juice på ankomstdagen), kassafack (mot avgift) och en liten balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum Huvudbyggnad

Fint inredda rum i ljusa färger för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller TV, telefon, luftkonditionering, minibar (vatten och juice på ankomstdagen), kassafack (mot avgift) och en liten balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Fint inredda rum i ljusa färger för 4 personer med två rum. Ett sovrum som innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en enkelsäng och en bäddsoffa. Dessutom TV, telefon, luftkonditionering, minibar (vatten och juice på ankomstdagen), kassafack (mot avgift) och en liten balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 09:30

Sen frukost

09:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te och kakor

17:00 – 18:00

Nattsnacks

23:00 – 00:00

 

Drycker

Lobby Bar

24 timmar

Pool Bar

10:00 – 23:00

Anex Bar

10:00 – 00:00

Patisserie

12:30 – 14:30 och 17:00 – 21:00


Drycker efter 23:00 mot kostnad.

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska, specialkaffe och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift. Vattenrutschbanorna har begränsade öppettider.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Vårdad klädsel tillämpas vid middagen.

 

Hög musik från hotellets underhållnings- och aktivitetsprogram kan förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Pool med vattenrutschbana Internet i allmänna utrymmen  Avstånd till strand 600 m Lokalt centrum 100 m Marmaris centrum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum