Indigo Mare Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Indigo Mare Hotel

Grekland / Kreta
Kykladon str, Platanias 73014, Chania, Crete, Greece
Se karta

Indigo Mare Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Gratis internet
Direkt på stranden Lokalt centrum (Platanias) 400 m Chania 14 km 

Hotell beskrivning

 Populärt lägenhetshotell med många återkommande gäster

 

På lägenhetshotellet Indigo Mare bor du bekvämt precis vid stranden i vackra omgivingar med utsikt över havet. Här trivs hela familjen och hotellet passar perfekt för dig som vill spendera både härliga dagar på stranden och bo nära traditionella tavernor, restauranger och butiker.

 

Hotellet har ett mysigt poolområde med direkt tillgång till stranden och havet. Slå dig ner på en solstol, ta ett svalkande dopp i poolen eller njut av god dryck från poolbaren. De yngsta har såklart en egen barnpool att plaska i. Hotellet har också en restaurang om ni skulle bli hungriga under dagen. Utmana resesällskapet på ett parti biljard eller bordtennis eller lek med barnen på lekplatsen om ni skulle tröttna på att lata er i solen.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio 2 personer

Trevliga enrumslägenheter med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass i olika storlekar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Var uppmärksam på att vissa studios har en gemensam balkong / terrass.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trevliga  tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och luftkonditionering, samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass av olika storlek. Badrum med dusch eller badkar och toalett.

Var uppmärksam på att vissa lägenheter har två våningar.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Indigo Mare Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat