Helios Apartments Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Helios Apartments

Grekland / Kreta
Ag. Apostoli, Chania, Crete, Greece
Se karta

Helios Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Poolbar Gratis internet
Agii Apostoli 200 m Strand 200 m Chania 4 km

Hotell beskrivning

 Härligt lägenhetshotell i Agii Apostoli

 

I Agii Apostoli ligger det härliga lägenhetshotellet Helios Apartments. Här bor ni bekvämt i rymliga lägenheter en kort promenad från stranden och i närheten av traditionella tavernor, restauranger och mysiga butiker.

 

Poolområdet är omgivet av grönskande träd och lockar till både lata dagar och svalkande dopp. Här kan du njuta av dagen på en skön solstol under ett parasoll och de minsta kan plaska i barnpoolen. Poolbaren erbjuder svalkande drycker och enklare måltider och snacks. Om du vill lyxa till det lite extra och få frukosten serverad varje dag går det att köpas till på plats.

 

På bara några minuter tar du dig till stranden där du kan spendera dagen med en god bok och salta bad i det glittrande vattnet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Snyggt inredda enrumslägenheter med möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

  

Tvårumslägenhet 4 personer

Snyggt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 7,5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                          Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Helios Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat