Green Park Apart Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Green Park Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Green Park Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  BarnpoolVattenrutschbana Stora lägenheter
 Kleopatrastranden 800 m  Centrum 2 km

Hotell beskrivning

Lägenhetshotell som har allt för hela familjen.

 

Green Park Apart är ett bra lägenhetshotell med gott om plats både i lägenheterna och på hotellets gemensamma utrymmen. Hotellet har varit väldigt populärt bland skandinaviska gäster i flera år, vilket man kan förstå. Här finns en stor trädgård med två pooler varav en av dem med vattenrutschbanor samt två barnpooler. Här finns något för hela familjen, minigolf, bordtennis och ett litet gym om du vill hålla formen under semestern.


Hotellet ligger cirka 800 m från Kleopatrastranden så det blir bara en kort promenad om du skulle föredra att spendera dina dagar på stranden istället för hotellet. Under högsäsong kan du använda hotellets servicebuss som går till stranden ett par gånger om dagen, om du inte känner för att promenera. Här bor du med gångavstånd till tisdagsbazaren och saluhallen. Där kan du köpa färsk frukt, grönsaker och fisk som du sedan har möjlighet att tillaga i köket som finns på hotellrummet. Känner du inte för att laga din egen mat så finns möjligheten att köpa lätta måltider och snacks i hotellets restaurang.


Gratis internet är tillgängligt i poolområdet och i restaurangen. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc

Rums information

Tvårumslägenhet


Hotellets tvårumslägenheter är enkelt inredda lägenheter för max tre vuxna och ett barn. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med två bäddsoffor med ett öppet kök samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk.  Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, och har en balkong.


Trerumslägenhet


Hotellets trerumslägenheter är enkelt inredda lägenheter för max fyra vuxna och ett barn. Alla lägenheter har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med en bäddsoffa med ett öppet kök samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk.  Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, och har en balkong.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Övrig information

Var uppmärksam på att hotellet ligger vid en större väg och därför kan trafikbuller uppstå i lägenheterna och vid poolområdet. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Kassafack kan hyras i recpetionen. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                     Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                     Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Green Park Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat