Green Nature Diamond Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Green Nature Diamond Hotel
Siteler, Cumhuriyet Bulv. No:9 Marmaris - Mugla
Hotell beskrivning

Green Nature Diamond Hotel är ett stort hotell av hög standard som ligger precis intill stranden i Marmaris. Här finns flera pooler och aktiviteter från morgon till kväll för både barn och vuxna, och hotellet är därför helt perfekt för alla som ställer krav på hotellet, men som också vill bo med både strand och stadsliv inom räckhåll.

 

Är du på semester för att njuta av solen finns det stora möjligheter till det. Hotellet erbjuder ett stort poolområde med en stor solterrass, pool med vattenrutschbanor och en barnpool. Från poolområdet är det direkt tillgång till hotellets privata strand, där du självklart fritt kan använda solstolar och parasoller.

 

Hotellets animationsteam ser till att ingen blir uttråkad! På dagen anordnar de aktiviteter och tävlingar vid poolen och på kvällen är det underhållning i form av musik, dans och shower. I miniklubben kan barn i åldrarna 4-12 träffa nya vänner (här talas inte skandinaviska), och under tiden kan de vuxna besöka hotellets SPA-center (mot avgift).

 

Vistelsen är med All Inclusive, så det finns ingen anledning att lämna hotellet när du är hungrig och törstig. Skulle du ändå känna för att besöka någon av de många bra restaurangerna i centrum så finns det ett stort utbud precis utanför dörren. Den mysiga småbåtshamnen och basarområdet ligger endast 1,5 km från hotellet, och vi kan varmt rekommendera en promenad längs strandpromenaden i solnedgången.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att uppkopplingen oftast är både instabil och långsam, och att det inte går att streama film mm.

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, centralkontrollerad luftkonditionering, telefon, minibar (fylls på dagligen med vatten och läsk), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med duschkabin/badkar, wc, hårtork och telefon.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer. Alla rum är inredda med två sovrum: ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, centralstyrd luftkonditionering, telefon, minibar (fylls på dagligen med vatten och läsk), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med duschkabin/badkar, wc, hårtork och telefon.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:00 – 13:30

Patisserie

12:00 – 18:00

Glass

12:00 – 18:00

Snacks Buffé

12:00 – 16:00

Gözleme – pannkakor

12:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Night Soup

23:00 – 00:00

 

 

A’la Carte Restauranger – En måltid i en A’la Carte restaurang inkl. Reservation krävs!

 

Rubino - Italiensk

19:00 – 21:00

Sapphire - Medelhavsmat

19:00 – 21:00

Diamente – Mexikansk

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar*

24 timmar

Café Wien

12:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 18:00

Temple Bar

19:00 – 23:00

SPA & Juice Bar **

08:30 – 21:00

 

*   Mot betalning i tidsrummet 24:00 – 10:00

** Mot betalning

 

 

Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter på stranden och vissa faciliteter (t.ex. biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Strand- och poolhanddukar kan lånas på hotellet.


Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att meddela Turkietresor.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool med vattenrutschbanor – Barnpool – All Inclusive – Gratis internet 
Strand 0 m – Marmaris centrum 1.5 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum