Grand Zaman Garden & Anex Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Grand Zaman Garden & Anex Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Atatürk Blv. No:134, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Grand Zaman Garden & Anex Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Två pooler Två barnpooler Vattenrutschbana Miniklubb Restaurang
Gratis internet i lobbyn Privat strand 100 m Alanya centrum 800 m

Hotell beskrivning

 Populärt All inclusive-hotell med närhet till alltGrand Zaman Garden är ett härligt 4-stjärnigt hotell med all inclusive, centralt beläget på huvudgatan i Alanya. Här bor du endast 100 meter från den berömda Kleopatrastranden och Alanyas stora utbud av butiker, restauranger och nattliv kan lätt nås till fots. Hotellet är populärt bland skandinaviska gäster och är ett utmärkt val för par och familjer med barn.


Hotellet har två pooler, en med tre vattenrutschbanor och två barnpooler. Det finns också en miniklubb för alla barn i åldern 6-12 år och en lekplats för de yngsta gästerna. Som gäst på Grand Zaman Garden kan du dessutom använda solstolar och parasoll gratis på hotellets egen strand.

I hotellets eget SPA-center kan du skämma bort dig med hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot en avgift) och hålla dig i form i fitnessrummet. Under högsäsong organiserar hotellet underhållning ett par gånger i veckan.

Hotellet består av en huvudbyggnad och en annexbyggnad, var medveten om att en liten väg måste korsas för att komma till och från annexbyggnaden. Hotellets restaurang ligger i huvudbyggnaden och här kan du välja om du vill njuta av maten inne i restaurangen eller utomhus.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i rummen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte är möjligt att streama filmer etc. Det är möjligt att uppgradera till höghastighetsanslutning mot en avgift.

Observera att vissa rum kan störas av trafikbuller.

Rums information

Standardrum (Huvudbyggnad)
Vackert inredda rum för 2-3 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Standardrum (Annex)

Vackert inredda rum för 2-3 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

 

Strort rum (Huvudbyggnad)

Vackert inredda rum för max 3 vuxna och 2 barn. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng, en enkelsäng, en bäddsoffa, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

 

Stort rum (Annex)

Vackert inredda rum för max 3 vuxna och 2 barn. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng, en enkelsäng, en våningssäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Turkiska snacks

11:00 – 16:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Glass

14:00 – 16:00

 

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad fruktjuice, mat och dryck i strandbaren, behandlingar i spacenteret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive konceptet.

Strandhanddukar kan hyras mot en avgift.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter är stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Grand Zaman Garden & Anex Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat