Grand Zaman Beach Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Grand Zaman Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Atatürk Cad. No:153, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Grand Zaman Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Inomhuspool Bar Restaurang Gratis internet 
Privat strand 60 m Alanya centrum 800 m

Hotell beskrivning

 Populärt All Inclusivehotell med perfekt läge


 

Populära Grand Zaman Beach är ett härligt All Inclusivehotell med perfekt läge nära både stranden och Alanyas livliga centrum.


 

Hotellet har ett härligt poolområde med plats för både avkoppling och sköna simturer. Här kan du njuta av solen i någon av solstolarna eller ta ett dopp i poolen. Stranden ligger ett stenkast från hotellet där du kan lata dig på en solstol under ett parasoll när du inte svalkar dig i Medelhavets vågor. Hotellets gäster kan använda solstolar och parasoll gratis på den närliggande stranden.


Vill du unna dig lite extra lyx rekommenderar vi att besöka hotellets härliga spa-avdelning. Vill du hellre ha en aktiv semester finns ett fitnessrum.
Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte är möjligt att streama filmer etc. Det är möjligt att uppgradera till höghastighetsanslutning mot en avgift.

Rums information

Standardrum 2 - 3 personer

Fint inredda rum möblerade med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Familjerum 4 personer

Fint inredda rum med en dubbelsäng och två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Turkiska snacks

11:00 – 16:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Glass

14:00 – 16:00

 

Lobby Bar

10:00 – 23:00

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Observera att vissa rum kan störas av trafikbuller. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad fruktjuice, mat och dryck i strandbaren, behandlingar i spacenteret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive konceptet. Inomhuspoolen är stängd 30.05-15.09. Strandhanddukar kan hyras mot en avgift. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter är stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Grand Zaman Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat