Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Grand Zaman Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Atatürk Cad. No:153, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Grand Zaman Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet 
Privat strand 60 m - Alanya centrum 800 m
Hotell beskrivning
Grand Zaman Beach är ett härligt hotell med ett perfekt läge och det är inte utan anledning att hotellet i många år har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster. Här bor du endast 60 meter från den vackra Kleopatrastranden och Alanyas stora utbud av butiker, restauranger och nattliv kan lätt nås till fots. Hotellet är känt för sin höga servicenivå och är en mycket bra utgångspunkt för att uppleva Alanya.

Hotellet har ett bra poolområde med separat barnpool och en solterrass. Om du reser på våren kan du också ta ett dopp i inomhuspoolen (stängd 30.05-15.09). Hotellets gäster kan använda solstolar och parasoll gratis på den närliggande stranden.

I hotellets eget SPA-center kan du skämma bort dig med hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot en avgift) och hålla dig i form i fitnessrummet.

Vistelsen är med All Inclusive, så både mat och dryck betalas hemifrån.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte är möjligt att streama filmer etc. Det är möjligt att uppgradera till höghastighetsanslutning mot en avgift.

Observera att vissa rum kan störas av trafikbuller.

Rums information

Standardrum
Vackert inredda rum för 2 eller 3 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Familjerum
Vackert inredda rum för 4 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Turkiska snacks

11:00 – 16:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Glass

14:00 – 16:00

 

Lobby Bar

10:00 – 23:00

 

Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad fruktjuice, mat och dryck i strandbaren, behandlingar i spacenteret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive konceptet.

Strandhanddukar kan hyras mot en avgift.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter är stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Grand Zaman Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat