Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel
TrustYou Tooltip Text
Armutalan Mah. 101. Sok. No:3 48700 Marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel är ett strandnära Ultra All Inclusive-hotell som ligger i gröna och vackra omgivningar. Här finns flera pooler och aktiviteter från morgon till kväll för både stora och små, och hotellet är därför helt perfekt för alla som vill bo med både strand och stadsliv inom räckhåll.

 

På hotellet finns många möjligheter att njuta av härliga bad. Här finns flera pooler för både barn och vuxna, bland annat en ”relax pool”, en pool med vattenrutschbanor och en barnpool för de yngsta resenärerna. Föredrar du salta bad i havet ligger stranden precis utanför dörren, bara några steg från poolområdet.

 

Alla barn i åldrarna 4-12 kan träffa nya vänner i den internationella miniklubben eller på lekplatsen. Om du vill skämma bort dig själv rekommenderar vi ett besök i hotellets SPA-center, som erbjuder både turkiskt hamam, bastu, massage och skönhetsbehandlingar (alla behandlingar mot avgift).

 

För de aktiva resenärna finns bland annat möjlighet att spela tennis, strandvolleyboll, vattengymnastik och minigolf. Hotellet arrangerar också olika aktiviteter och underhållning under dagen, och när mörkret faller kan du njuta av bland annat shower och livemusik

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum

Fina rum för 2 personer med möjlighet för två extrabäddar. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Marine Svit

Fina rum för max 5 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar/en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Dessutom innehåller alla rum tre TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (VIP påfyllnad varje dag), två kassafack och balkong. Två badrum med dusch eller jacuzzi, toalett och hårtork. Gemensam pool och terrass för alla gäster som bor i Marine Svit.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:30

Sen frukost

10:30 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Patisserie

11:00 – 18:00

Gözleme & Manti

11:00 – 17:30

Glass

10:00 – 22:00

Snacks

12:00 – 16:00

Nattsoppa & Smörgåsar

23:00 – 06:00

 

 

Drycker

 

Lobby Bar

24 timmar

Coffee Corner

10:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 00:00

Vitamin Bar

10:00 – 19:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

 

 

A’la Carte Restauranger – En måltid inkl. – Glöm ej att reservera bord!

 

Turkisk

19:00 – 22:00

Asiatisk

19:00 – 22:00

Italiensk

19:00 – 22:00

Steak House*

19:00 – 22:00

Fisk & Skaldjur*

19:00 – 22:00


*Mot kostnad

 

Utvald, importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas på hotellet.

  

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Ultra All Inclusive Gratis internet Tennisplan
Avstånd till strand 0 m Icmeler 2 km Marmaris 6 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum