Golden Odyssey Hotel Grekland Rhodos Rhodos
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Golden Odyssey Hotel

Grekland / Rhodos
Kolymbia – Rhodos
Se karta

Golden Odyssey Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pooler – Barnpool – Vattenrutschbanor - Tennisplan
Avstånd till strand 1,2 km – Kolymbia Centrum 1,2 km

Hotell beskrivning

Golden Odyssey Hotel i Kolymbia är ett All Inclusive hotell med en riktig semesterkänsla. Här finns flera pooler, vattenrutschbanor och aktiviteter för hela familjen. Med måltider inkluderat kan ni luta er tillbaka och bara njuta av semestern.

 

Hotellet har flera pooler att välja mellan och vattenrutschbanor för både stora och små. Oavsett om ni vill koppla av i en solstol under ett parasoll eller tävla med barnen i vattenrutschbanorna finns det möjlighet för det. Blir ni sugna på något gott mellan doppen serverar poolbaren läskande drycker och enklare rätter. Vill ni hellre bada i havet ligger stranden en promenad bort.

 

För de aktiva resenärerna erbjuder hotellet en tennisplan, bordtennis, volleyboll och boccia. Kolymbias centrum ligger ca 1,2 km från hotellet där huvudgatan består av en lång allé kantad med eukalyptusträd, restauranger, butiker och små mysiga tavernor.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med två enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mellan 15/6 – 15/9), kassafack (mot avgift) och en balkong eller terass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller fyra enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mellan 15/6 – 15/9), kassafack (mot avgift) och en balkong eller terass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rummen har öppen planlösning eller delvis åtskilda av en glasvägg.

 

Superiorrum

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mellan 15/6 – 15/9), kassafack (mot avgift) och en balkong eller terass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum med tillgång till pool

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller fyra enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mellan 15/6 – 15/9), kassafack (mot avgift) och en terass med tillgång till delad pool. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rummen har öppen planlösning eller delvis åtskilda av en glasvägg.

 

Superior Familjerum

Trevligt inredda rum för 4-5 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller en dubbelsäng och tre enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mellan 15/6 – 15/9), kassafack (mot avgift) och en balkong eller terass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rummen är delvis åtskilda av en vägg.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:00

Eftermiddagskaffe, te och kaka

 

Glass

14:00 – 17:00

Pool snacks

12:00 – 15:00

Bar

10:00 – 23:00

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, specialkaffe och vissa faciliteter inklusive biljard ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Animation sex dagar i veckan mellan 1 juni och 30 spetember.

  

Uteserveringar, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Golden Odyssey Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat