Golden Lotus Hotel Turkiet Antalya-området Kemer
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Golden Lotus Hotel

Turkiet / Antalya-området
Deniz Cad. No:13 Kemer - Antalya
Se karta

Golden Lotus Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool All Inclusive Gratis internet
Strand 20 m Centrum 500 m Nattklubb / Disco 150 m

Hotell beskrivning

 Elegant hotell nära både stranden och centrum

 

Golden Lotus är ett mysigt hotell med ett riktigt bra läge. Hotellet har en bra atmosfär och är ett perfekt val för alla som vill bo nära både strand och stad.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med pool, täckt barnpool och en solterrass med vacker utsikt över Medelhavet. Om du föredrar att ligga vid stenstranden är det bara att korsa strandpromenaden. Här kan du fritt använda solstolar. Hotellet har också en egen brygga där du kan hyra solstolar på bryggan mot en avgift.

 

I hotellets spa kan du njuta av en tur till hamam och bastu, följt av en avkopplande massage mot avgift. Det finns också en inomhuspool och ett gym.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc. Uppgradering till höghastighetsinternet är möjligt mot en avgift.

Rums information

Standardrum 2 personer

Elegant inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, centralt styrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (innehåller vatten vid ankomst och fylls inte på) och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Observera att ekonomirummen har en gemensam terrass och utsikt över atriumgården.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive


 

Måltider och snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:30 – 12:30 og 14:00 – 16:00

Gözleme

10:00 – 11:30

Kaffe och kaka

16:00 – 16:30

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

08:00 – 18:00 – Mot betalning

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad juice, specialkaffe och mat och dryck på stranden ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i spa-centret mot avgift. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Badbryggan är öppen från mitten av maj till början av oktober, beroende på vädret.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Golden Lotus Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat