Georgia Apartments Grekland Rhodos Afandou
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Georgia Apartments
TrustYou Tooltip Text
19th km Rodou-Lindou Ave. 85103 Afandou, Rhodos
Hotell beskrivning

 Mysigt hotell omgivet av olivlundar


Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.


Georgia Apartments ligger i utkanten av den charmiga staden Afandou, som är omgiven av olivlundar och fruktträdgårdar. Här är det en riktig, grekisk atmosfär, där mötesplatsen är stadens torg med den lokala kyrkan. På de små gatorna med utgångspunkt från torget finns mysiga butiker, gallerior och ett stort utbud av tavernor, restauranger och caféer.

 

Själva hotellet har en mysig, familjär atmosfär och är en bra utgångspunkt för alla som vill bo lite utanför stadens brus. Hotellet erbjuder ett bra poolområde med solterrass, pool och barnpool. Här finns också en liten lekplats. Under högsäsong anordnar hotellet grekiska kvällar en gång i veckan, där både barn och vuxna kan lära sig att festa på grekiska.

 

Den kilometerlånga Afandou-stranden ligger ca. 800 m från hotellet. Stranden består av stenar, men vattnet är kristallklart. Här finns möjlighet att hyra solstolar och parasoll, men om du föredrar att njuta av stranden på egen hand är detta också möjligt. På söndagar, när grekerna är lediga, är stranden välbesökt.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte är möjligt t.ex. att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 eller 3 personer. Alla rum har två eller tre enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), safe (extra avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla sovrum innehåller två sovrum med vardera två enkelsängar. I rummen finns dessutom TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), safe (extra avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

Lunch

Kaffe, te och kaka

Middag

 

Importerad alkohol, specialkaffe och liknande, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, cocktails och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 18 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:  Ca. 28 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

• Bra familjehotell  Lugna omgivningar  Pool och barnpool  Gratis internet
• Strand 800 m – Afandou centrum 1,5 km  Rhodos stad 18 km  Faliraki 5 km  Rhodos flygplats ca 21 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum