Galini Sea View Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Galini Sea View Hotel
TrustYou Tooltip Text
Old National Road of Chania to Kissamos Agia Marina, 73100 Chania Crete, Greece
Hotell beskrivning

 All Inclusivehotell för både stora och små

 

Galini Sea View är ett trevligt hotell för både barn och vuxna, som ligger i närheten av Agia Marina. Hotellet ligger på en brant sluttning med vacker utsikt över havet, och har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster i flera år.

 

Hotellet består av två avdelningar: En huvudbyggnad och en strandbyggnad - "Beach Wing" - som ligger ca. 200 m från huvudbyggnaden och utmed stranden. Det finns även en liten pool med en liten solterrass, och det är också här hotellets strandbar ligger. Huvudbyggnaden består av 3 byggnader som alla ligger i förbindelse med varandra.

 

För att ta dig från "Beach Wing" (strandbyggnaden) till huvudbyggnaden (eller vice versa) kan du använda shuttle-bilen som går flera gånger om dagen. Om du väljer att gå, var medveten om att vägen är väldigt brant.

 

Oavsett var du bor hittar du bra faciliteter för hela familjen, oavsett ålder. Vid det stora poolområdet vid huvudbyggnaden finns det plats för både lek och bad och för att njuta av solen. Det finns en stor solterrass och en fantastisk utsikt över havet. Det finns även en mindre separat pool med vattenrutschbana. Vid strandbyggnaden finns även en liten pool som ligger bara några steg från stranden.

 

Det finns gott om möjligheter till att skämma bort sig själv i hotellets SPA-center. Det finns en bastu, ett hamam, ett gym och en inomhuspool (öppen under lågsäsong). SPA-centret erbjuder också olika behandlingar (mot avgift).

 

Vistelsen är All Inclusive, så det är inte alls nödvändigt att röra sig utanför hotellet när man är hungrig och törstig. Skulle du ändå känna för att utforska området kan du promenera till Agia Marina, eller ta en lokalbuss eller taxi till Chania.

 

Observera att hotellet ligger i kuperad terräng och att det finns många trappor här, även vid poolområdet. Hotellet är därför inte lämpligt för personer med svårigheter att gå.Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och på rummen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att poolerna, restaurangen, barerna, spacentret, lobbyn etc. ligger i huvudbyggnaden.

 

Hotellet har även ett annex, som ligger mellan huvud- och strandbyggnaden – se separat hotellbeskrivning här https://www.turkietresor.se/hotel/galini-sea-view-eden-annex

Rums information

Standardrum - Strandbyggnad

 

Små rum av äldre datum för två personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Rum med havsutsikt eller specifik plats kan inte garanteras. Vissa rum ligger delvis under gatunivå.

 

Ljud från trafiken kommer att höras i rummen.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Tidig frukost*

05:00 – 07:30

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30 

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

18:30 – 21:00

Snacks och dessert

22:15 – 23:00

 

*Måste reserveras dagen innan före kl 20:00Barer

 

Main Bar**

18:00 – 01:00

Poolbar*

10:00 – 23:00 

Beachbar***

11:00 – 18:00

 

 

I perioden 1 Oktober- 14 Maj är poolbaren öppen 10:00 – 18:30. 

**Drycker ingår i All Inclusive-konceptet till 23:00.

*** Mot betalningA’la Carte restaurang - Glöm ej att reservera bord. En måltid under vistelsen är inkl.

 

Italiensk Restaurang 18:30 - 21:30

 

A'la Carte-restaurangen är öppen 6 dagar i veckan från 1 maj till 30 september.

Övrig information

Observera att hotellet ligger i kuperad terräng och att det finns många trappor här, även vid poolområdet. Hotellet är därför inte lämpligt för personer med svårigheter att gå. Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Pool- och strandhanddukar kan lånas mot deposition. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Trafikbuller kan uppstå, även i rummen. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Service mot kostnad

Solstolar/parasoll på stranden: En solstol: 5 Euro. 2 solstolar och 1 parasoll: 10 Euro
Kassafack: Ca 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro


(Galini Sea View är officiellt kategoriserat som ett 5-stjärnigt hotell)

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Restaurang Barer All Inclusive Gratis internet Privat strand 200 m (från huvudbyggnaden) / 10 m (från strandbyggnaden Agia Marina centrum 200 m Platanias ca 2,5 km Chania 10 km Chanias flygplats ca 24 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum