Galini Sea View Eden Annex Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Galini Sea View Eden Annex
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

Galini Sea View Eden Annex är en del av populära Galini Sea View, som är ett underbart hotell för både barn och vuxna, beläget mycket nära Agia Marina. Hotellet ligger på en brant sluttning med vacker utsikt över havet, och har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster i flera år.

 

Galini Sea View Eden Annex ligger på en kulle, mitt mellan huvudbyggnaden och stranden. Annexbyggnaden är av äldre datum och framstår som lite sliten och håller därför lägre standard än hotellets övriga avdelningar. Det finns ett litet poolområde här, med en liten pool, men alla hotellets övriga faciliteter i huvud- och strandbyggnaden kan användas av alla gäster på Galini Sea View Annex. Observera att tillgången till huvudbyggnaden sker via en brant kulle.

 

Oavsett var du bor hittar du bra faciliteter för hela familjen, oavsett ålder. Vid poolområdet i huvudbyggnaden finns gott om plats för både lek och bad och för att njuta av solen. Det finns en stor solterrass och en fantastisk utsikt över havet.

 

Det finns gott om möjligheter till att skämma bort sig själv i hotellets SPA-center. Det finns en bastu, ett hamam, ett gym och en inomhuspool (öppen under lågsäsong). SPA-centret erbjuder också olika behandlingar (mot avgift).

 

Vistelsen är All Inclusive, så det är inte alls nödvändigt att röra sig utanför hotellområdet när man är hungrig och törstig. Skulle du ändå känna för att utforska området kan du promenera till Agia Marina, eller ta en lokal buss eller taxi till Chania.

 

Observera att hotellet ligger i kuperad terräng och att det finns många trappor här, även vid poolområdet. Hotellet är därför inte lämpligt för personer med svårigheter att gå.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt vid poolområdet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Enkla rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med dubbelsäng, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

Observera att några rum ligger delvis under gatuplan och har begränsat med dagsljus!

 

Stort standardrum

Enkla rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med dubbelsäng, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive


Måltider & Snacks

 

Tidig frukost*

05:00 – 07:30

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks 

11:00 – 18:00

Kaffe, te och kaka

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks och dessert

22:15 – 23:00

 

* Ska reserveras dagen innan före kl. 20:00

 

 

Barer

 

Main Bar**

18:00 – 01:00

Poolbar*

10:00 – 23:00 

Beachbar***

11:00 – 18:00

 

 

I perioden 1 Oktober- 14 Maj är poolbaren öppen 10:00 – 18:30. 

**Drycker ingår i All Inclusive-konceptet till 23:00.
*** Mot betalning

 


Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas mot en deposition.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler) och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att meddela Turkietresor.

 

Ljud från trafiken kan förekomma, även i rummen.

 

Service mot kostnad

Solstolar/parasoll på stranden: En solstol: 5 Euro. 2 solstolar och 1 parasoll: 10 Euro
Kassafack: Ca 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro


(Galini Sea View är officiellt kategoriserat som ett 5-stjärnigt hotell)

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Restaurang Barer All Inclusive Gratis internet Privat strand 200 m (från huvudbyggnaden) / 10 m (från strandbyggnaden Agia Marina centrum 200 m Platanias ca 2,5 km Chania 10 km Chanias flygplats ca 24 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum